Okategoriserade

Första dagen på mässan med bloggeliten

Jag känner mig verkligen så lyckligt lottad över att bli utvald och inbjuden som VIP-bloggare till BARNmässan i Karlstad. Bara på en enda dag har mässan och arrangörerna överträffat mina förväntningar både som bloggare och som privatperson!

(null)

Mässan var större än vad jag hade förväntat mig och många stora kända märken var på plats, till exempel har jag pratat med Axkid, ReiRei (som har ErgoBaby, Babyzen och Orbit), Weleda, Mammamage, Tallink Silja, Aco, Geggamoja och många många fler!!! Förutom att det var många märken där så gick det verkligen att fynda också! Det var nämligen väldigt bra priser på många av grejerna. Imorgon så ska jag dit för att shoppa, helt klart!!

(null)
My Bliss fina monter med extra bra pris på sina väldigt fina och sköna barnkläder!!! Lucas fick en tunn vit skjorta till sommaren och ett par tunna chinos därifrån. Lucas råkade kissa igenom så att han var alldeles blöt på mässan så jag fick prova chinosen redan idag! Jag älskar dom!! Kommer nog köpa en till outfit därifrån imorgon annars lär jag nog ångra mig!!!

Förutom att jag känner mig så himla nöjd och glad med mässan som privatperson, så är jag helt överväldigad över att jag är här med bloggeliten! Massor av kändisar som knappt jag vågar prata med haha!! Jag som aldrig är blyg i vanliga fall, blir plötsligt blyg, upptäckte jag!! Hahaha!!

Det är första gången jag är VIP-bloggare för mässan och det är faktiskt första gången jag besöker mässan överhuvudtaget! Jag hade inte förväntat mig ett så här strukturerat upplägg men det här har Therese Den tvetydiga mamman, som är bloggambassadör för oss bloggare verkligen planerat ihop bra!! Imorse var det bloggfrukost där hon hade bjudit in lite olika företag för att presentera sig. Det var väldigt intressant att hör bland annat Mammamage, Weleda och Tassa och Pompi Dard presentera sina företag.

(null)
Vi fick till och med en dansuppvisning!

Efter bloggfrukosten så åkte vi nästan på en gång till mässan där vi fick gå in genom utställaringången och gå runt där i 30 min innan mässan öppnade för allmänheten. Alla VIP-bloggare fick en ”skattkarta” med olika utställare vi skulle hälsa på för att hämta en goodiebag 🙂 Det var måååånga så jag blev faktiskt inte ens färdig idag!!! Det får bli en till tur med kartan i handen imorgon! Jag hade nog inte ens fått med mig mer än vad jag fick, vagnen var liksom knökfull!!!

Lucas sov den mesta av tiden på mässan (så det kanske var bra att vi kom fram så sent) haha!!

(null)
Han såg så himla rolig ut där han sov och ibland var ögonen till och med öppna!!

På mässan finns det massor att göra för barn, till exempel ponnyridning 20 kr och ansiktsmålning 40 kr där pengarna går till välgörenhet. Årets insamlingsmål är Susanna i Ghana som har startat ett barnhem för föräldralösa barn. Dom pengar BARNmässan kommer samla in kommer att gå till att ge Susanna i Ghana möjligheter till att arbeta vidare mot de långsiktiga målen för barnen och barnhemmet, vilket bland annat innebär att bygga upp förutsättningar för att barnhemmet ska kunna bli självförsörjande.

(null)

Nu ska jag och Lucas iväg och bada på spa:t, men sen när Jair kommer så blir det lite mer bloggande med lite bilder från systemkameran 🙂

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.