Okategoriserade

Om magen… :P

Nu har folk börjat ta förgivet att magen måste vara en gravidmage, men fortfarande har ingen sagt nåt på fredagsfikat (jag träffar de flesta på min grupp bara 1 gång i veckan). Men nu har jag börjat att tänka att ingen på fredagsfikat kommer att fråga… så struntsamma!

Men igår när jag skulle köpa kaffe i matsalen (jag gillar inte automatkaffet som är gratis), så frågade mattanten i kassan: ”kan du dricka kaffe med den magen?” Jag fattade ingenting!! ”Öhh…. joo”, stammade jag. Fattade inte alls vad hon menade och då förklarade hon att hon hade haft en hemsk halsbränna o kunde inte dricka kaffe när hon väntade sin dotter.

Jag blir verkligen jätteglad varje gång nån spontant säger nåt om min mage 😀 än så länge är det inga händer som oförberett har börjat klappa på magen iaf.. vet själv inte hur jag kommer reagera på det om vilt främmande människor gör det.

I somras när vi var i Portugal var jag i vecka 8-11 då var det massa av våra vänner som skulle klappa, fast då fanns du ju inget att klappa på tycker jag haha 🙂 Det kändes konstigt, för jag antar att det är bebisen dom ville klappa på o inte mina organ & tarmar… eller??

Bjuder på en bild på mi i vecka 11 i Italien i somras 😛

2 Comments

 • mamamia

  Jag tyckte det var jättejobbigt att folk skulle kommentera min mage – jobbade i butik nr jag var gravid med dottern, och var och varannan kund gissade kön, klappade, tyckte jag hade en jättemage, frågade om namn, kom med tips osv. De första gångerna var kul,en sedan blev jag bara irriterad – främmande människor lixom.

  Men jag tror att dom på fredagsfikat kanske inte vågar säga någonting, om du inte säger något först.
  ha dr bra!

 • Emma

  Det låter i och för sig jobbigt! Om alla ska kommentera! Än så länge är det juu ovanligt att nån säger nåt om min mage så då blir jag ju glatt överraskad.

  Men jag förstår att det är jobbigt om varannan kund ska hålla på och speciellt klappa och man inte ens känner dom! Jag jobbar på kontor så jag känner alla, mer eller mindre iaf. Dom där tiipsen man får från alla har jag faktiskt börjat irritera mig på… det som funkar för dom kanske inte funkar för mig eller tvärtom.

  Tror inte heller att dom på fredagsfikat kommer våga säga nåt om jag inte gör det…

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.