Okategoriserade

Vad gjorde ni med era UL-bilder?

Vad har ni gjort med era ultraljudsbilder på era barn när dom låg i magen? Vi fick en kanonbra bild som jag ramade in och satte på en hylla ovanför vår säng som vi inte har kvar längre. Så just nu ligger bilden i garderoben och väntar på att bli upphängd nånstans 🙂 Men vad mer kan man göra med ultraljudsbilden? Scrapbook kanske, men sånt pill är nog inte min grej… Men jag har hittat en annan grej som man kan göra med ultraljudsbilden, ni ska få se! Det är nämligen det som jag syftar på i det här inlägget: Beställt morsdagpresent

dyi inspiration inreding ultraljud

 

Ska bli kul att visa er vad jag har hittat på!!

One Comment

  • Amanda

    vi köpte Min egna barnkammarbok och klistrade in en ultraljudsbild där i. Det är mest att man ska skriva saker om barnet en lite plats för bilder. Jag orkade inte heller scrapbooka själv så detta var lagom kände jag

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.