Tävlingar

Vinn biljetter till BARNmässan 2015

Nu är det inte långt kvar till BARNmässan i Karlstad den 27:e – 29:e mars, ska ni dit? Klart ni ska 😉 Jag har ju fått äran att bli VIP-Bloggare för mässan och då får jag även tävla ut en biljett (värde 120:-) OCH en goodiebag!

Vinnaren väljer givetvis vilken av de tre dagarna som han/hon vill besöka mässan!

IMG_9714

Det enda du behöver göra för att vara med och tävla är:

Motivera kort varför du vill vinna!

Och så klart så blir både jag och Barnmässan glada om ni vill dela tävlingen på er blogg eller facebook, men det är inget måste för att vara med och tävla 🙂 Följ gärna Barnmässan på instagram @barnmassan

Tävlingen avslutas söndag 22 mars 2015 kl. 20.00. 

Mer information om BARNmässan hittar du HÄR!

18 Comments

 • veronica hedlund

  Jag vill jättegärna vara med så jag kan överaska mina älskade barn som älskar barnmässan. (även jag) men då jag varit sjukskriven tillåter inte ekonomin något extra just nu tyvärr. Så hoppas på turen 🙂 . Kram veronica

 • Emma

  jag vill vinna då jag fick barn nr 2 i januari och hade varit skoj att titta på grejer till henne och stora sonen ( som är 2,5 år). Har varit på mässan de senaste åren och varje år hittar man något nytt spännande. För tre år sedan var jag gravid, förra året hade jag en 1,5-åring och nu är jag tvåbarnsmor och är nyfiken på vad jag hittar nu för något.

 • Sandra Skogholm

  Jag vill jättegärna gå! Var där förra året och tyckte det var toppen! Nu är sonen 1,5år och lillebror kommer i juli så det vore toppen att gå dit och få inspiration och shoppa loss! Goodiebags är ju heller aldrig fel

 • Jenny Sjöberg

  Jag har ALDRIG varit på någon barnmässa – och jag har ju både ett par barn och har bloggat i flera år. Känns ju nästan som ett måste för mig – och mina läsare – att ta mig på någon mässa.
  Jag har läst om mässan och det finns ju en massa skoj för mig och min familj. Vinst och vi åker!

  Följer på Instagram.

 • Sarah

  Följer redan på insta. Är student och haft så himla mycket att göra med uppsats på sistone. Skulle vilja ta med barnen på världens bästa mässa, träffa figurer de gillar, shoppa fina kläder, äta pannkakor… och bara umgås! CSN är inte så lönsamt som inkomstkälla så jag håller tummarna för att jag har den stora turen att vinna biljetter 🙂

 • Camilla Andersson

  ”Man kan inte göra allt, men alla kan göra något av stor betydelse”
  Barnmässans viktiga budskap som faktiskt räddar liv och en rolig mässa med bra föreläsare, fina montrar och glada människor gör att jag vill vinna! Dubbelglädje helt enkelt! 🙂

  Följer på instagram och har delat på Facebook!

 • Frida

  Ville först inte tänka på barnmässan, sist jag var där för 2 år sedan var jag gravid och nu längtar vi efter nr 2… Igår ändrades min inställning, så nu vill jag jättegärna iväg, både för att titta på stort och smått

 • Petra

  Åh jag skulle så gärna vilja vinna för att kunna komma iväg på en barnmässan nu när jag och min sambo väntar vårt första barn. Har hört massa bra om den här mässan! 🙂

 • Karolina

  Nu sitter jag här, med min fina underbara 6 veckors dotter efter vad som känts en evighet lång graviditet! Jag klarade mig nätt och jämt ur djungeln av alla saker vi skulle behöva till när hon väl kom hit till världen, men har insett att det nu finns ytterligare en djungel jag måste ta mig igenom nu när hon väl är här! Vad behöver hon nu?
  Skulle därför passa perfekt att få en biljett till mässan för inspiration och en liten hjälp på traven till att hitta allt nytt som behövs för att vårat liv ska bli så bra som möjligt 🙂

 • Johanna Hamnestrand

  Börjar jobba första april så de är sista föräldralediga helgen innan vardagen börjar igen så de vore toppen o vinna biljetten 🙂

 • Jeanette

  Jag skulle vilja vinna biljetter till Barnmässan då jag kan få en väldigt bra anledning att åka till Värmland och gå på den bästa barnmässan som finns. Så jag hoppas att jag och mina barn kan boka tågbiljett till Karlstad till veckan så vi kan gå på denna underbara mässa och passa på att hälsa på lite släktingar;)

  Jag har delat tävlingen på min blogg och jag följer Barnmässan på IG sen länge;)

 • sarah axelsson olsson

  En tradition år efter år, när jag på mässan med mina barn går.
  Längtan är stor och dagen är nära, då ska jag njuta med mina kära.
  Shopping, lek och en massa bus, allt tillsammans i samma hus.
  Alla tre är taggade till max, om en vecka är det äntligen dax.

  Jag har delat på min fb, sarahaxelssonolsson

 • Emma

  Att få besöka Barnmässan i Karlstad vore underbart! Har fött en liten dotter och bor numera i vår huvudstad.
  I Soliga Karlsta’ startade jag mitt liv, genom barndom & tonår med lätta kliv! Det är tyvärr inte så ofta jag har möjlighet att komma hem,lycka vore att få överraska mormor & morfar med barnbarnsmys över en helg! Inga ord kan beskriva hur glad jag vore att få dela denna upplevelsen med dem!
  Att få inspireras och informeras, shoppa till de små! Alla småbarnsföräldrar borde gå!

  Följer på Instagram.

 • emma w

  Hej!
  Är gärna med och tävlar och följer barnmässan på instagram.
  I början av februari blev vår lilla Ella, 3 år, storasyster och vilken storasyster sen. Hon har älskat bebisen från första stund, säger bebis jag älskar dig och när vi är ute säger hon till alla vi möter ”kolla i min vagn”. Det är aldrig tal om någon svartsjuka även om hon nu måste dela mamma med någon annan. Nu skulle dock den här mamman vilja göra något roligt med bara storasyster och vad skulle då passa bättre än att vi får gå på barnmässan tillsammans? Det verkar ju finnas så mycket kul där för både mamma och Ella och höjdpunkten skulle vara att få träffa mumin som Ella gillar skarpt.
  kramar från Emma och Ella

 • Sandra, mor åt Milla & Molly

  1. Jag skulle vilja vinna det här för att göra något som jag verkligen älskar, gå på barnmässa! 😀 Älskar allt som har med barn att göra. Perfekt att gå på mässan och få egentid men samtidigt vara social med andra likasinnade 🙂

  2. Följer på Instagram! (@surrovich)

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.