Okategoriserade

Tillbaka med kompisarna på dagis

Idag var jag och lämnade Lucas på dagis. Han klättrade verkligen på väggarna här hemma igår och det blev ännu värre efter att grannen plingade på och ville leka. Det gjorde ont att säga nej, men både jag och Jair är så snörvliga, hostiga och förkylda att jag är säker på att vi skulle smittat ner dom. Lucas blev jätteledsen när han inte fick leka, stackarn! Och grannens lilla tjej hade frågat efter Lucas eftersom han inte hade varit på dagis på 3 dagar.

Idag när jag lämnade Lucas så fick dom två syn på varandra direkt och började leka. Förskolepersonalen berättar hela tiden om hur roligt dom två har ihop och eftersom båda barnen är flerspråkiga så har dom lättare att kommunicera med varandra. Jag tycker det är så roligt att se att barn som är så små kan bli så fästa vid varandra! Extra kul är att både Lucas och grannens lilla tjej ska få småsyskon nu med bara några månaders skillnad.

 

Jag älskar den här bilden! Den är typ 1 år gammal! I hissen på väg mot playdate med grannarna 🙂

2 Comments

    • Emma - På Smällen!

      Hihi! Det fick vi höra hela tiden när han kom till Sverige 🙂 då var han ännu mer lik för då var han smalare och hade alltid sån keps som Sean banan har. Vi var på midsommar på Öland och skaka rumpa-låten var poppis. Alla sa hela tiden att han såg ut som Sean banan haha!!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.