Dagens outfit

Haha nja, det är väl inte dagens outfit kanske, men nattens outfit definitivt!! Fick precis hem den här nattskjortan som jag köpte på H&M’s rea för 150 kr. Det är den här jag tänkte ha på förlossningen sen 🙂 den är verkligen toppenskön o jättemjuk! Matchar inte alls mina mysbyxor som ser ut att vara aprikos i färgen när jag har dom ihop med skjortan!!! Haha!! Men jag föder väl inget barn när jag har byxorna på mig ändå!! Haha!!

20130108-145437.jpg

Förresten bryr jag mig inte så mkt om färgerna, jag skulle helst bara vilja ha mina egna kläder så mkt som möjligt.

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

 1. emelinas

  Varför inte bara ha sjukhusets skjorta? 🙂 Menar inte att låta oschysst men jag tror den där kommer bli väldigt tajt, vi har ju några veckor kvar! 🙂

  Svara
 2. pilla

  Menar du BB? På FL är nog sjukhusets skjorta de bästa om man måste rycka upp knapparna akut pluss att det kan gå åt några skjortor pga svett, kladd och klet.

  Jag kände precis som du att jag ville ha egna kläder på BB. Till denna gång har jag köpt några nya pyjamasar, linnen mm att ha på BB. Ska hitta ett par extra mjukisbyxor också:-)

  Svara
 3. Emma

  Emelina… ja, det kan hända att den blir tajt om min mage växer till sig lite. Men jag har köpt den i strl L så det finns mer tyg som på bilden hänger på ryggen. Vi får väl se, annars har jag en extra nattskjorta till tiden efter istället 🙂

  Jag hade tänkt att ha den till FL för att det känns som jag skulle trivas bäst i mina egna kläder i min egen lukt. Men det som du säger pilla att det kan gå åt några skjortor och det med att de kan bli akut kanske jag gör att jag ändå använder en sjukhusskjorta och sparar den här till BB. Vi får se helt enkelt. Men bra tips det där med att ta med några pyjamasar och linnen att ha på BB. Jag har köpt ett par extra mjukisbyxor om vattnet skulle gå eller jag skulle smutsa ner de första.

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här