Sååå trött!

Kl. 15.33

Det är fysiskt utmattande att vara högpreggo alltså. Herregud vad jag är trött nu! Vi har precis kommit hem från en lång tur i Nordstan. Vi tog bilen dit så det var i alla fall inte så jobbigt för kroppen som när vi måste gå till bussen och så. I nordstan köpte vi nya badbyxor till Lucas men egentligen var vi ute efter nya simglasögon eftersom Lucas inte gillar sina. Lucas köpte en söt snuttefilt från Newbie till bebis och Jair köpte massa saker till en brasiliansk maträtt som vi ska äta ikväll 🙂 Jag och Lucas delade på en mjukglass också namnam! 

Nu är jag såååå trött så jag ska faktiskt sova en stund. Om jag fortfarande är preggo imorgon så ska jag plocka iordning här hemma på morgonen (vi städar varje dag nu så det är inte mycket att fixa) och sen ska jag lata mig hela dagen!!!

  

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

 1. C

  Hoppas du fick en skön tupplur! Tror att all form av rörelse är bra för det ska ju hjälpa bebisen att sjunka ner. Men glöm inte att ta tid för bara dig och njuta med benen på soffan också 🙂 🙂 du skrev att du var rädd för att bli igångsatt i ett tidigare inlägg men jag vill bara säga att det behöver inte vara något jobbigt (även om det självklart är skönt att slippa). Jag har blivit igångsatt båda gångerna, första gången efter vattnet gått och jag hade blod i vattnet men inga värkar (1 v efter bf). Tog 3,5 timme från att de satte droppet (utan epidural och lustgas, bara jobbigt när krystvärkarna började med 25 min kvar). Och med andra var jag var öppen 3 cm i över 2 veckor och kände inte alls att jag öppnade mig (visserligen rätt tätt mellan barnen, 2 år 1 mån). När de sen satte igång förlossningen på bf + 1 så var kroppen redo och det gick fint utan epidural och lustgas. Så även om igångsättning behövs behöver det inte bli jobbigt, särskilt inte om kroppen gjort en del förarbete innan. Hoppas ändå du slipper det men skulle det bli så vill jag att du vet att det kan gå bra då med!! Kram och all lycka till nu, tror det är nära nu!

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Jag tror också det 🙂 Men det är ändå bara när jag vilar som värkarna drar igång så ibland känns det som att jag “skrämmer iväg” värkarna… 😛 Åh vad skönt att höra från någon som har haft bra igångsättningar! Jag hoppas ändå på att slippa, men det känns tryggare att höra från någon med bra erfarenhet av det också. Tack! ❤

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här