BF+3 Lite frustrerande

Kl 10.02

Värkarna som jag hade igår var inte the real deal, men jag är rätt så säker på att det var latensfasvärkar i alla fall. Jag har inte haft några andra känningar som har haft så tydlig värkkaraktär som dessa hade så därför är jag övertygad om att förlossningen ligger bakom hörnet nu 🙂

Men dom gick ju över innan jag skulle lägga mig. Jag tror dom gick över för att jag tog värmekudden. Jag har läst att förlossningen kan stanna av om man badar för tidigt, det kanske är värmen som gör att förlossningen stannar av?

Men jag sörjer inte! Jag har fått sova 9 timmar inatt och bara blivit avbruten för 4 stycken kisspauser 😛    Jag hoppas att förlossningen startar på riktigt nästa gång jag har känningar. Jag tycker det börjar kännas frustrerande med alla falsklarm. Igår trodde jag verkligen att det skulle bli bebis. Jag är inte frustrerad över att bebis inte vill ut, inte än… Jag är bara frustrerad över att bli lurad och inte kunna läsa av min kropp. Det var mycket lättare med Lucas. Nu är jag bara förvirrad!!

Relaterade Inlägg

13 Kommentarer

 1. Emmelie

  Usch jag hade samma med mitt andra barn, förvärkar varje kväll/natt som gjorde ont i ca 1 vecka innan det bar dags! Så den natten det startade på riktigt trodde jag att det bara var förvärkar innan det verkligen sade pang och gick väldigt fort allt! Så alla förvärkar innan hade gjort att latensfasen redan var
  Över när det väl startade! Så häftigt med förlossning!:)

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Så lurigt det kan vara alltså! Känns lite som det kommer bli så för mig också 😛 Iaf om jag fortsätter ha såna här småvärkar varje kväll 😛 Skönt att slippa latensfasen, bara man hinner till förlossningen 🙂

   Svara
 2. Sofi ellebellebus

  Så höll Freja på! Min tredje. I FEMTON dagar. Hahaha alltså jag var så arg tillslut på henne och min kropp. Jag kände som du detta är min kropp och mitt tredje barn jag borde ju känna igen detta. Men icke hon startade jag började promenera och städa och ha mig. Sen la jag mig och vakna gravid igen. Det är just därför Emma jag tjatar på dig att TA DET LUGNT! allt sånt hjälper inte. Är du nu gravid nästa gång så börjar du följa en bra serie på Netflix köper hem godsaker och LÄGGER dig i soffan och bara ignorerar allt på dagarna när han är på förskolan. Jag vet att du längtar nu men kämpa inte så för oavsett vad som kommer han förr eller senare redan i natt då när jag har gissat haha. Eftersom du är omföderska så vet kroppen vad som ska hända och du kanske redan har börjat öppna dih osv allt detta vet du ju inte därför tjatar jah på dig att du ska VILA! Många kramar

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Hihi du är så gullig! Jag lovar jag ska vila och lata mig imorgon 🙂 Jag har några avsnitt kvar på Grey’s Anatomy att kolla på 🙂 Faktiskt så har jag ju bara värkar när jag vilar så det betyder väl att det är det jag ska göra, vila ut bebisen 🙂

   Svara
 3. zarah

  I know The feeling. Det är så himla frustrerande när kroppen luras sådär. Därav min svacka på bf+4. Man blir less på alla känningar som det inte blir nått av. Under 3 veckor, från och till, höll det på för mig.
  Men nu är det inte länge kvar för dig! Snart är bebben här och kroppen värmer upp ❤

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Ja nu är det inte långt tid kvar. 🙂 Än så länge är jag på gott humör, men vi får väl se. Om jag måste gå till MVC på måndag och boka igångsättning så är jag nog inte på lika bra humör…

   Svara
 4. Solin

  Det är nästan så jag också vill börja få lite förvärkar. Känna att det iaf närmar sig. Har lite sammandragningar men that’s it! Får erkänna för mig själv att bebis kan dröja rätt länge till. BF 26 april.

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här