Småvärkar nu igen

Kl. 19.24

Det verkar som denna bebbe bara vill komma ut på kvällstid haha! Jag har nästan inte haft några känningar på hela dagen, men nu helt plötsligt så börjar dom svaga värkarna igen. Inte lika starka som igår men vi får se, det kanske tilltar i styrka under kvällen. Jag ska hoppa in i duschen strax så att jag känner mig hyfsat fräsch när förlossningen väl drar igång 🙂

  

Relaterade Inlägg

7 Kommentarer

 1. Ida

  Håller tummarna på att det drar igång för er nu✊? ska bli spännande att se då jag till och ifrån går här hemma med molande värk och sammandragningar av och till.. Har gått över tiden med båda barna förut och hoppas så innerligt att jag slipper detta denna gången, iaf inte så många dagar ? Har aldrig haft såhär innan… Har 4 dagar kvar till BF??

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Jag försökte precis tigga lite massage, Jair svarade “inte idag” 🙁 Sist jag frågade så sa han att jag kunde gå på massage om jag ville ha… Tack för den liksom! 🙁 Han är riktigt snål med det där alltså! Konstigt för han är duktig på det!

   Svara
 2. E

  Flicka
  18/4
  20.34
  3380 g
  51 cm

  Och nej, jag är inte med i tävlingen, jag bara gillar siffror och vill se hur det skall gå. ??

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här