Hoppas på en fin svensk sommar igen

Om en liten stund så kommer Siranee och Tilda hit! Helt helt galet att Siranee redan är i vecka 36!!! Snart kommer hennes bebis ju! Men min kommer stanna i magen ett tag till… Om båda bebisarna kommer på utsatt datum så kommer det skilja nästan exakt en månad. Jag ser verkligen framemot att vara föräldralediga tillsammans igen! Lucas och Tilda föddes i mars år 2013 och då hängde vi mycket i slottsskogen och ordnade bruncher hemma hos olika mammor. År 2013 var en helt fantastisk vår/sommar med mycket sol och med lite tur så blir det ju en fin sommar i år eftersom det var en så dålig sommar förra året.

Så här såg det ut i princip hela juli-semestern år 2013! Härligt va?! En svensk sommar när den är som allra bäst!

 

  

Relaterade Inlägg

3 Kommentarer

 1. Karin

  Fantastiskt kul att vara mammaledig samtidigt som en kompis…
  Den sommaren var jag höggravid sp jag minns precis hur varm den var. Vilgot föddes i augusti och jag gick över 12(!) dagar! Hoppas kommande bebis väljer att kika ut tidigare…

  Svara
 2. Nettan

  Oh, om jag inte längtade till sommaren innan så gör jag ju i alla fall det nu efter dessa bilder. Herregud så härligt det skulle vara med lite sol och värme!

  Svara
 3. Solin

  Jag hoppas också på en fin sommar. Min pojk kom nämligen med sommaren 2013 Så vi kunde inte utnyttja den så mycket.

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här