På besök hos familjen i Borås

Vi hade jättetrevligt hemma hos min pappa igår! Min pappa, Linda och min lillebror Jack har nyligen köpt en jättefin stuga som vi fick se igår. Stugan ligger alldeles nära sjön och har trädgård med uteplats för både morgon- och kvällssol! Vi ska åka dit i sommar igen och sova över i den mysiga lilla gäststugan 🙂 Jair var jätteimponerad av den lilla stugan. Han sa flera gånger till mig att vi kan köpa stuga istället för hus och frågade hur mycket den kostade osv. Jag skulle också kunna tänka mig att köpa stuga istället för hus, bara den är beboelig på vintern och vi har två bilar och körkort 🙂  

Vi grillade på deras stora klotgrill och hade lite presentutdelning också 🙂 

  Det blev en sen julklappsutdelning och födelsedagsfirande. Lucas fick en riktigt frän bil-spelmaskin som han blev alldeles tokig i! Man sitter som i en bil och styr en liten bil på en skärm. Det går även att sätta fast ipad på den och spela lite mer avancerade banor. Lucas ville inte släppa bil-spelmaskinen när vi skulle åka hem. Först var han rädd att han inte skulle få ta med den hem, sen ville han ha den i knäet i bilen och det gick ju inte så det blev lite skrik och panik på vägen hem. När vi kom hem så satte han sig direkt och började spela igen och det var även det första han gjorde när han vaknade imorse! Snacka om lyckad present!

   
Till min lillebror gav vi en bubbelmaskin och Star wars-lego. Bubbelmaskinen var en riktig succé även för honom! Den är alldeles nyinkommen på BR leksaker och fungerade kanonbra! Kan starkt rekommenderas! Ni hittar den HÄR!

såpbubbelmaskin

Både pappa och Linda fick känna på bebisens sparkar i magen. Jag tycker bebis rör sig väldigt mycket nu på senare tid, men rörelserna är mer stora svepande rörelser och det kommer ofta ut en fot i sidan 🙂 Jag hade mycket ilningar ut mot benen igår, speciellt mot ena benet. Ibland blir dom där ilningarna så starka att jag helt tappar styrkan på det benet. Linda tyckte jag var modig som vågade åka så långt så här nära förlossningen. Men jag tänkte mer att Borås är ju ett jättefint förlossningssjukhus så det skulle inte vara nån förlust att föda där istället 😛 Fast det är klart, jag var lite nervös över att det var JAG som körde bilen hela vägen till Borås och tillbaka. Tänk om jag plötsligt skulle få superkraftiga värkar och bli tvungen att stanna på motorvägen! Det är ju livsfarligt! Puh! Tur att inte det hände!

Vi hade en riktigt mysig dag igår och som ni redan vet så var vi helt slut när vi kom hem igårkväll 🙂 Hela familjen däckade kl 20.30!

 

Lucas blev förtjust i Jacks Star Wars skepp och satt och pillade med det länge 🙂 

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här