Magen vecka 39 – bebis nr 2

Kanske sista, kanske nästsista eller nästnästsista magbilden nu! Nu är jag och magen i vecka 39 och lilla bebis är stor som en vattenmelon! Helt galet! Jag tycker inte att min mage är så där dunderstor, men ändå får det plats en vattenmelonsbebis därinne! Sååå häftigt!

Nu tycker jag att magen börjar bli mindre spetsig, tycker ni också det? Det ser ut som att “spetsen” på magen har flyttats liksom, den är lite längre ner än vad den har varit förut så det är väl tecknet på att magen har sjunkit 🙂 

magen vecka 39

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

    • Emma - På Smällen!

      Ja visst har deN! Ja, nu har jag mycket ilningar. Ner i skelettet på båda benen och ibland i svanken. Läskigt, minns inte att det kändes så med Lucas. Jag känner inga ilningar i fiffi, bara ut i benen och svanken typ.

      Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här