Magen,  Tredje graviditeten

Magen vecka 19 – bebis nr 2

Bebis i magen växer och växer! Idag har jag varit lite extra orolig för jag har inte känt några sparkar på hela dagen, men efter att jag kliade mig lite på magen så kom sparkarna igång precis. Så nu pustar jag ut igen!

 

Magen ser lite mindre ut än på bilden förra veckan, men det beror nog på att  jag tog magbilden på morgonen idag men på kvällen förra veckan 🙂 Förra graviditeten tyckte jag att min mage var så himla liten mesta delen av graviditeten. Och eftersom det här är mitt andra barn så trodde jag faktiskt att magen skulle vara större vid det här laget men än så länge håller den samma växtkurva som förra gången verkar det som 🙂

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.