Magen vecka 16 – bebis nr 2

Magen växer sååå långsamt tycker jag när jag ser den på bild. Men jaja, jag vet ju att den kommer att bli stor så småningom hehe! Nu är bebis stor som en avokado och livmodern stor som en melon enligt gynekologen idag. Appropå gynundersökningen idag så har jag nåt att lustigt att berätta faktiskt, men jag tar det i ett eget inlägg ikväll eller imorgon. 

Här kommer veckans magbild:

  

Det går att se att putet slutar lite högre upp nu. Ser ni det? Precis där linnet slutar 🙂 Om jag hade haft linnet lite högre upp hade det synts ännu bättre. Nu längtar jag till RUL som är om lite mindre än 3 veckor och sen längtar jag till att passera vecka 22 då bebis faktiskt kan klara sig även om det skulle komma tidigt (men hoppas inte!!!!).

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här