Okategoriserade

Så här blev vår lördag

Hur har er lördag varit? Vår lördag har varit ganska lugn och skön, men av nån anledning känner jag mig irriterad idag. Det är ingen som har gjort nåt mot mig, jag är bara på kasst gravidhumör och besviken på mig själv att jag inte fått så mycket gjort som jag hade tänkt mig… Men får att ändå summera dagen så att det känns lite bättre så har vi haft en ganska bra dag. Lucas har haft en kanondag!

Först var han och badade och simmade med pappa Jair. En timme var dom på badhuset! På vägen hem till mig så köpte dom sushi och där träffade dom en fin läsare som skrev en fin kommentar och fick mig på bättre humör här hemma <3

Och här ikväll så har Lucas målat med målarfärg och lekt med Bubberlera som vi fick i en goodiebag från Universeums shop. Jag köpte en sån tidigare i våras också och Lucas har lekt mycket med den. Leran är giftfri, glutenfri, torkar inte, kladdar inte och flyter i vatten. Vi har playdoh hemma också men den torkar ju efter ett tag även om man har den i kylskåp.

Kanske är ett bra julklappstips till någon liten där hemma. 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.