Okategoriserade

Terrorattacken i Paris

Vad är det som händer här i världen egentligen? Terrorattacken i Paris väcker helt klart känslor hos hela världen idag. Inte nog med att det redan finns krig i världen, det finns också människor som dödar oskyldiga människor i Guds namn! Hur blev det så här och varför tycks det aldrig förändras? Det har ju faktiskt varit så här i alla alla alla tider, till och med innan självmordsbombare fanns. Blir människor aldrig klokare och godare?

Det gör så ont i mig att läsa om allt som händer i Paris just nu och det verkar inte som det som hände igår är över heller. Jag kan inte sticka under stolen att jag känner mig rädd när jag läser på nyhetsflödet. Jag önskar faktiskt att vi inte bodde i en storstad just nu så obehagligt tycker jag att detta är.

Idag går alla mina tankar till dom som har fått sätta livet till för terroristerna och till deras familjer. Jag vet inte vad jag ska säga mer än att det är för jävligt och att jag hoppas att länderna i Europa vidtar återgärder och skärpta regler kring vapen m.m.

  

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.