Magen vecka 19 – bebis nr 3, vår ”korv”

Nu är bebisen stor som en mango och jag kan inte fatta att det snart har gått halva graviditeten! Vi väntar fortfarande tålmodigt på sparkarna och det gör mig lite extra nervös inför ultraljudet på fredag. Jag känner väldigt väldigt lite fosterrörelser men det är väl så det kan vara att ha moderkakan i framvägg…

Magen växer i alla fall så att det nästan syns med blotta ögat, jag känner mig ENORM om kvällarna! Ibland känns det nästan som att det inte går att bli större!

Relaterade Inlägg

3 Kommentarer

  1. Nina D

    Minns inte vilken av barnen det var med, hade också moderkakan i framkanten och på ultraljudet i v 18-20 berättade jag för bm att jag inte kände några tydliga sparkar och direkt när hon började undersöka sa hon nu känner du väl något. Nä svarade jag, där låg bebis och sparkade som attans och jag kände inget.

    Svara
  2. Angelica P

    Hade moderkakan i framvägg på båda mina graviditeter och kände inga rörelser förrän efter över halva graviditeten. Samma för mig, på ultraljudet såg jag hur bebisen sparkade på friskt, men kände absolut ingenting!

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här