Bebis är FORTFARANDE i magen

Kl. 11.05

Haha! Helt galet! BF+4 idag och bebis är fortfarande i magen! Jag fattar ingenting hahaa! Jag har inte känt något alls under natten, men jag har inte kunnat sova så bra på grund av en viss liten kille som kom in till mig kl 4 imorse. Han är jättemysig men sååååå pigg och blir så besviken när jag säger att han måste sova. Han har sovit dåligt på nätterna i en vecka nu så det känns som han också känner av att något är på gång. Nu på morgonen har jag känt av några värkar men dom har varit så svaga så att det kan misstas för sammandragningar.

Idag ska jag och Jair på kontroll hos barnmorskan. Jair är avbokad från sitt jobb idag så han är ledig om inte hans jobb ringer och ber honom att komma in och jobba. Det känns så skönt att han är hemma just idag för nu vågar jag fråga barnmorskan om hon kan kolla hur mycket öppen jag är. Om jag är öppen, man vet ju aldrig 🙂 Bara själva undersökningen kan ju göra att förlossningen drar igång ordentligt och för mig skulle det vara en mardröm att stå på MVC med förlossningsvärkar alldeles ensam! När vi kom till förlossningen med Lucas så var jag bara 2 cm öppen när BM undersökte mig. Då hade jag ingen aning om att värkarna kunde bli värre av själva undersökning, men dom värkarna som kom efter det, dom var från helvetet! Det vill jag lova! Jag hade aldrig kunnat ta mig hem från MVC med såna värkar på egen hand!

Vi ska vara på MVC om två timmar – det pirrar rejält i magen bara av att tänka på att det kanske drar igång när vi har varit där! Om det inte drar igång så är det i alla fall roligt och bra att veta om jag har öppnat mig nåt än 🙂

  
Har ni lagt märke till min toppiga navel? Halva naveln har liksom pluppat, men det finns fortfarande ett hål in under hudfliken som sticker ut 🙂

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

 1. Eva-Leena

  Vilken lurig bebis du väntar! 🙂 Helt otroligt att du redan gått över 4 dagar!! Nästan som din önskan om att gå över en vecka skulle kunna bli uppfylld! 😉
  Lycka till på MVC idag o va skönt att Jair kan följa me också! 🙂
  Kram

  Svara
 2. Diana

  OMG!! vilken liten latmask till bebis, vägrar komma ut i kylan liksom. Det är varmare och mysigare hos mamma, klart det är! Så sött, men nu vill jag se bebis. 😀
  Lycka till nu. 🙂 <3

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här