8 bra gravidappar

En läsare frågade mig om vilka favoritgravidappar jag har så jag tänkte jag skulle göra en liten lista på det. Ni får gärna tipsa om det är någon app som jag har missat, särskilt om den innehåller fina bilder och så!

1. Gravid & Baby – Min absoluta favvo! Jag läser den varje vecka

2. Baby pics – Den här appen använder jag till mina bilder

3. Gravidresan – Med den här appen tar jag en bild varje vecka som kommer läggas ihop till en film i slutet på graviditeten

4. Gravid 1177 Vårdguiden – Den här appen hade jag mycket förra graviditeten, nu läser jag den inte lika flitigt längre. Men jag vet att jag använde den när jag skrev ihop mina vecka-för-vecka-inlägg som jag gjorde när jag var gravid med Lucas.

5. WomanLog Pregnancy – Den här appen är kanon för att hålla koll på olika datum och vilken dag olika datum faller in på. Det är en graviditetskalender kan man säga.

6. Pregnancy+ – I Pregnancy+ finns mycket fina bilder! Den här appen hämtar jag bilder ifrån varje vecka. Himla mysig app!

7. Ovia Pregnancy – Detta är också en app som bland annat har en fin bild på hur stor bebis hand är varje vecka.

8. Familjeliv.se Gravidguiden – Det här är en app som jag tycker är bra, men som jag inte har använt så mycket. Gillar man att läsa vad som händer med bebis och kroppen varje vecka så är detta en jättebra app!

Det som jag inte har än är någon bra app med förlossningsvärk-timer. Tipsa gärna! Jag vill att det ska vara lätt att fatta och att dom ska loggas så att dom inte försvinner bara för att man stänger ner appen eller liknande 🙂

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

  1. Sofie

    Hade en superbra på min iphone sist, kommer inte ihåg vad den heter, men den sparade allt, tror det var den första man sökte på

    Svara
  2. Jessica

    Jag hade en app som hette “värktimer” ljusblå bakgrund! Lillen är 1,5 år och alla mätningar ligger kvar än! Kanske dags å radera snart…. Mycket bra app iaf! Trycker när värken börjar sen trycker du igen när den är slut..

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här