Tredje graviditeten

Nu är det dags för Magplask!

Nu är det dags för veckans höjdpunkt igen, nämligen gravidvattengympa med Magplasket! Idag ska jag fråga barnmorskan vilka rörelser jag inte ska göra. Hon brukar säga till vilka rörelser som vi ska byta ut om vi har foglossning, men jag hade ju inte foglossning när jag körde vattengympan sist så jag tog i och kämpade på som vanligt, typiskt! Det ska bli skönt att få hoppa i vattnet och bli tyngdlös idag, särskilt med tanke på ont jag har haft nu i helgen. Men förhoppningsvis känner jag mig mindre stel i kroppen efteråt och jag kommer garanterat sova gott i natt!   
Gravidvattengympan är verkligen något som jag är glad att jag har unnat mig, både förra graviditeten och denna. Jag har sett att många följare på instagram har kommenterat att dom också varit väldigt nöjda med det, men det är också många som har skrivit att dom önskar att dom gick. När jag var gravid med Lucas hade vi absolut inte ekonomi för att jag skulle på gravidvattengympa. Jag var ju den enda av oss två som tjänade pengar, men allt var noga uträknat så vi skulle ha råd med allt. Planen var ju att vi skulle utnyttja tiden då Jair pluggade och inte behövde ta ledigt från ett jobb för att vara föräldraledig. Men att gå på gravidvattengympa blev ju en ”lyxgrej” som vi fick välja bort, men sen upptäckte jag att jag kunde använda mitt friskvårdsbidrag från jobbet! Jag tror jag la till 200 kr bara för att kursen skulle bli betald, resten betalade jobbet! Hur bra som helst ju! Många glömmer bort att dom har friskvårdsbidrag på jobbet eller så vet dom inte om det! Jair fick reda på i slutet av förra året att han hade det på sitt jobb, så det blev en liten bonus på decemberlönen 🙂

/I samarbete med Magplasket

 

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.