Magen vecka 21 – bebis nr 2

Oj, så fort tiden går nu! Jag hinner knappt med nu känner jag! Magen växer och växer och jag blir nästan lite skraj när jag tänker på hur snabbt det går nu! April känns fortfarande väldigt avlägset och vintern känns otroligt lång det här året tycker jag. Jag önskar att vi kunde åkt utomlands över jul men med tanke på min dumma blindtarm så vågar jag inte ens åka finlandsfärjan… lite surt, men jag står ut – såklart!

Här har ni veckans bebiskula:    
Jag tyckte det var lite kul att ta en bild framifrån och bakifrån också. Jag gjorde aldrig det med förra graviditeten, just eftersom magen bara stod ut rätt fram. Men jag ångrar lite att jag inte fick det på bildbevis. Då väntade jag en liten pojke och nu tror jag att jag väntar en tjej… men det återstår och se på förlossningen 🙂

Men ni får gääääääärna gissa! Jag tycker bara att det är kul! Själv hade jag gissat på pojke även om jag inte tror att magformen avslöjar könet på bebis.

  

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

  1. Mikaela

    Gissar på pojk. Jag har ju dock pojkmage liksom förra graviditeten (har en pojk sedan innan) men väntar en tös så det här med magformen kan verkligen lura en.

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här