Present till förskolan

Äntligen är skrutt frisk och kan gå till dagis. Han var lite blyg imorse när jag lämnade honom, men det gick bra ändå. Vi passade även på att lämna en liten julklapp till fröknarna på dagis. Det kändes som det var lika bra att lämna julklappen nu, för vi vet ju inte när vi ska drabbas av nästa åkomma. Hoppas bara inte kräksjuka! Det skulle vara så himla tråkigt att ha det på julafton detta året också!

Vi gav förskolan en jättefin tavla som jag beställde på RosaPrinsessa <3 Jag la till 50 kr för att få tavlan personlig och skrev på slutet “Kram lilla Lucas”. Jag vet att det egentligen borde stå föräldrarnas namn, men jag tyckte lilla Lucas lät gulligare hihi! Lucas går under namnet lilla Lucas på förskolan eftersom det finns en stor Lucas också på hans avdelning.

Tack Lillalady för tipset om julklapp till föris på din blogg 🙂

Uppdatering: Personalen blev så glada och rörda av tavlan att dom ringde och tackade för en liten stund sen. Nu hänger den i hallen på dagis <3

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

  1. Mari B

    Lätt att använda lilla och stora. väldigt, väldigt vanligt. Har också gjort. Dock är det väldigt svårt att bli av med, bättre att säga första bokstaven i efternamnet istället. det har vi börjat att göra. tips till andra pedagoger.

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här