Tredje graviditeten

Ont i magen

Förutom den där mensvärken som kommer och går, så har jag fått ont i magen också. Alltså vanliga magen, inte bebismagen. I ungefär en veckas tid så har magen svullnat upp och gjort ont varje kväll, typisk IBS-mage-symptom eller blindtarmen. Alla gånger jag har åkt in för blindtarmen så har det ju börjat med att det gör skitont i hela magen och sen spyr jag och då centrerar sig smärtan i sidan. Men nu har det varit så här varje dag i en vecka men det positiva är ju att det går över under natten. Jag blir bara så trött på det!

Jag kan inget annat än att ligga dubbelvikt på soffan/sängen med en värmekudde på magen. Jag har alltid trott och sagt att jag kommer få en till blindtarmsinflammation under denna graviditeten. Undra om det är det som är på gång eller om detta är nåt annat magont. Usch, såå jobbigt!

  

2 Comments

  • Cassandra

    Usch vad jobbigt Emma!! Låter dock mer som typ IBS-mage eller diffus magvärk och inte blindtarmen. Men kan ju vara så lurigt det där när man är gravid. Hoppas du slipper mer problem med blindtarmen iaf. kram

  • Karoline

    Har du tänkt tanken att det kan vara gallan, tänk efter vad du äter om du ätit mer ägg än normalt, mer röda äpplen, fetare mat osv, den smärtan skär som en kniv i magen man kan bara ligga dubbelvikt..
    Krya på dig!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.