Okategoriserade

Ännu godare RAW-chokladbollar!

Lucas var hemma med mig igår så vi bakade nya RAW-bollar. Dom vi bakade förra gången var ganska så mastiga i smaken så man orkade inte äta så många på en gång, men dom var väldigt goda! Men eftersom jag vet att det finns ännu godare RAW-chokladbollar (den jag åt på Roots café på stadsbiblioteket) så fortsätter jag min jakt på den godaste RAW-bollen. Igår testade vi receptet som Liselotte skrev i en kommentar här på bloggen och jag måste säga att det faktiskt blev ÄNNU godare! Till och med Jair tyckte det, fast han vill fortfarande ha sötare haha!   Här kommer receptet:

10 dadlar
2 msk kaffe
1 dl fiberhavregryn
1 tsk honung
2 msk kakao
1 msk kokosolja
Kokosflingor

Tips: Om smeten blir väldigt kladdig så kan man smörja händerna med smör (funkar säkert med kokosolja också), då kladdar den inte fast i handflatan när man ska rulla bollarna.

Det här receptet kommer jag definitivt göra om och om igen!! 🙂

 

6 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.