Magen vecka 25 – bebis nr 2

Nu går shortsen på magbilden bara att stänga med våld! Haha! Dom brukar sitta rätt löst i vanliga fall så nu har jag alltså verkligen växt hehe! Jag tycker babykulan är perfekt som den är nu. Så här får den gärna vara länge länge! Fast nu vet jag ju att det kommer gå rätt så snabbt, snart kliver jag ju in i den sista trimestern. Jag kan inte fatta att det snart bara är en tredjedel kvar av graviditeten?! Hur snabbt går tiden egentligen? Jag önskar att jag kunde sakta ner tiden lite nu, så att jag hinner njuta lite till av att vara preggo. Bebisen kommer ju ändå snart och då blir det mys på utsidan istället!

Här har ni veckans gravidkula! 

Jag tänkte också att det vore kul att lägga upp en ny bild och visa hur magen ser ut framifrån och bakifrån. Ni får gärna passa på att gissa på om det blir en flicka eller pojke 🙂 Det är alltid kul att se vad ni tror 🙂 Om ni vill se en bild på min mage, precis innan jag plussade, för att jämföra så hittar ni det HÄR

Relaterade Inlägg

3 Kommentarer

 1. Petra

  Härligt! Nu börjar det hända grejer minsann!
  Jag ligger några dagar efter dig och var ute med pojken idag i termobyxor som inte gick att stänga och som trillade ner när jag puttade på gungan hehe..
  Varje vecka är en seger för mig, det är bra tungt redan men går ändå över förväntan. Många blir sjukskrivna i v. 25 av väntande tvillingmammor men jag ska kämpa lite till, har ett stillasittande jobb så det går ganska bra.

  Gott Nytt År på dig! 😉

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här