Present till syrran

Min syrra blev matte till lilla Bruce för inte så länge sen. Hela hennes liv har hon alltid velat ha en hund och nu har hon köpt en liten valp med rastahår. Just den här rasen är bra för allergiker så både jag och mamma tål den (vi är pälsdjursallergiker). Bruce är så himla söt, jag längtar jättemycket tills jag får träffa lilla Bruce. När vi kommer hem till Sverige kommer vi bo tillsammans med min mamma, min syster och lilla Bruce i 1 månad så då kommer vi få lära känna honom.

valp

För att gratulera min syster som faktiskt också har blivit lite av en mamma så fick hon det här armbandet från Creativethings by Erika.

20140608-001827.jpg

Det var jättekul, för när min syrra fick hem paketet så skrev hon till mig på Facebook att hon såg att jag hade valt hennes färger 🙂 Det var kul att hon tyckte det för jag tycker jämt att det är så svårt att köpa saker till henne. Haha!

Ett litet tips att Erika just nu har en tävling på instagram och en på Facebook! Ni hittar henne på instagram på @creativethingsbyerika och på Facebook HÄR!

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här