Okategoriserade

Vem har köpt alla blöjor?!

Spinningpasset blev lite bättre så jag somna inte. 🙂 Men det var konstig musik, typ rock och beatles-aktig musik. Hoppas det är en annan instruktör nästa vecka…

På vägen hem handlade jag på Willys och kollade efter Liberos blöjor i storlek 3. Min kompis Jessica hade tydligen åkt runt och letat efter dom blöjorna överallt, men dom är tydligen helt slut! På Willlys, där jag var, var dom också helt slut! Vem kan det vara som köpt alla blöjor? Vi behöver också mer blöjor snart och jag gillar inte Pampers, deras lotion luktar urk! Jag frågade personalen på Willys och hon skulle kolla upp det, men hon misstänkte att dom var slut hos leverantör! Konstigt! Varför är just storlek 3 helt slut överallt? Storlek 4 finns det massor av!

Nån annan som också märkt av detta, eller är det bara i gbg?

20130611-204353.jpg

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.