Frågor och svar – Brasilien

Det är så kul med läsarfrågor. Jag försöker bli bättre på att svara på alla era frågor. Här kommer svar på några frågor.

Var i Brasilien bor du?
Svar: Vi bor i Salvador i Bahia. För er som inte känner till Brasilien så bra så är det Brasiliens tredje största stad. Vi bor i området Barra som är precis vid stranden.

Är din sambo/man från Brasilien?
Svar: Ja, han är brasse. Vi bor hemma hos hans mamma och pappa här.

Bodde du där innan ni träffades?
Svar: Ja, det kan man väl säga. Jag var i Brasilien i 6 månader och gjorde mitt examensarbete. När jag var klar med mitt exjobb gjorde jag en resa genom Brasilien och på första stoppet träffade jag Jair 🙂 Jag reste vidare men kunde inte sluta tänka på honom så jag åkte tillbaka och spenderade mina sista 3 veckor tillsammans med honom. Sen fick han följa med hem till Sverige 🙂

jag och jair

 

Jag och Jair när vi träffades 🙂

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här