Okategoriserade

Plötsligt händer det!

Ni vet känslan när man har ett gäng jobbiga saker att göra på sin to-do-list. Såna där jobbiga saker som man känner sig lite osäker på eller som känns krångligt… I mitt fall så gällde det att ringa några ”jobbiga” samtal. Egentligen kanske inte samtalen är jobbiga i sig, men det blir ett gäng lite småkrånliga saker på ens to-do-list så känns den plötsligt ap-jobbig och helst av allt hade man velat smita ifrån sin to-do-list haha!

Idag tog jag tag i det och gjorde allihopa och nu känns det SÅÅÅÅÅÅ BRA!! Den första var den jobbigaste och den orsakade tyvärr lite huvudvärk, men den sista var den lättaste och efter den så kändes hela livet mycket lättare haha!’

to do list att göra lista

 1. Ringa FörsäkringskassanJa, jag tror ALLA vet hur krångligt det kan vara med samtal till dom. I mitt fall visste inte ens handläggaren hur vi skulle göra så hon skulle återkomma efter sin semester.

 2. Ringa Lekmer angående den saknade varukorgen till vagnendom hade ingen kundtelefon så det blev ett mail istället, men mail är min grej så det kändes i och för sig bara bra 🙂

 3. Boka tid på någon klinik för min fibrom på kinden – det här var den minst viktiga saken att göra, men eftersom jag inte är bra på såna här saker så var det lite jobbigt att leta upp en klinik och göra detta. Men jag har haft den j*klen i 10 år nu och sagt hur länge som helst att jag ska ta bort den så nu gör jag det medans det är vinter 🙂 Efter lite research på nätet så hittade jag tillslut några kliniker som jag ringde och den sista jag ringde gav superbra info och hade lite olika metoder beroende på hur den ser ut. Jag fick tid för behandling redan IMORGON! 10 år tog det att ta tag i detta och då var det inte svårare än så här!

Nu ska jag klappa mig själv lite på axeln för att jag tog tag i 3 saker som jag tyckte kändes jobbiga. Om försäkringskassan inte hade stått med på min to-do-list så tror jag inte att den hade känts så tung som den gjorde nu. Jag är i alla fall glad att jag tog tjuren vid hornen och gjorde alla 3 sakerna på samma gång!

PS. Det blev alltså ingen pump idag, men jag gjorde i alla fall något väldigt väldigt bra istället 🙂

6 Comments

  • Emma - På Smällen igen!

   Klappa dig själv på axeln! Det känns alltid så skönt när man tar ”tjuren” vid hornen trots att det verkligen inte är nån tjur, mer än kossa haha!! Kram!

 • Frida

  Får du betala något för att ta bort den på kinden? E de typ ett sån utstående födelsemärke? Ja har ett sånt näsan som ja hatar å vill ha bort, va på vc en gång men de gjorde då inget utan där får man nog tjata ihjäl sig om de ska göra nåt :s
  Kram

  • Emma - På Smällen igen!

   Än så länge har jag bara fått konsultation per telefon och då trodde dom att dom kunde ta bort den med hjälp av Diatermi och då kostar det 750 kr. När jag var på ansiktsbehandling så sa dom att konsultationen ofta kostar 500 kr och sen brukar det kosta 1000 kr att ta bort. Om du tittar på en av mina bilder (selfies) så ser du att det sitter en ganska stor prick som är hudfärgad på min vänstra kind, en bit ovanför nästtippen i höjd. Dom tar inte bort såna på vårdcentralen och om dom gör det så kommer du nästan garanterat få ett ärr, inte så kul om det är i ansiktet 🙁 kram!!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.