Okategoriserade

Testar Pausbox – nyttiga mellanmål

Förra veckan fick jag hem ett paket från Pausbox som jag ska testa och skriva om här på bloggen. Jag kan säga att paketet kom verkligen på precis perfekt dag. Jag mådde ju som ni vet inget vidare förra veckan och så var Lucas sjuk också. Det var så gott att få i sig lite nyttigt snacks när matlusten inte var på topp! 

 

Pausbox är ett ny prenumerationstjänst där man varje månad får en box fylld med goda, nyttiga mellanmål. Pausbox importerar sina egna produkter så många av dessa mellanmål går inte ens att hitta i Sverige, spännande! 🙂 Varje månad innehåller Pausbox organiska, veganska, naturliga, GMO-fria eller glutenfria mellanmål. Pausbox är ett litet företag med målet att hjälpa barnfamiljer att äta enkla, hälsosamma och samvetsvänliga mellanmål. Det finns två boxar att välja mellan, den ena är Lagom som jag har fått och den andra är Generös som är den större boxen. Pausbox finns även för företag.

Vår Pausbox gick åt väldigt snabbt och jag hittade några nya favoriter. Och vet ni vad, allt utom ett mellanmål i Lagom-boxen denna månaden är glutenfritt 🙂 Bra för mig som inte äter gluten längre 🙂 Mina favoriter denna månaden var dom torkade äppleklyftorna namnam och så gillade verkligen sötpotatis tortillachipsen. Dom skulle jag gärna vilja ha mer av 🙂

 

Innehållet i Pausbox passar både vuxna och barn. Perfekt mellanmål på en lång dag på jobbet eller innan kvällsträningspasset. Jag tycker även att Pausbox passar som kvällsmys när man blir sugen på nåt framför TVn på kvällarna 🙂 Och man slipper ju det dåliga samvetet eftersom allt är nyttigt 🙂 Om ni är intresserade av att testa, klicka in på Pausbox hemsida HÄR!

Tack för att jag fick prova Pausbox!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.