Okategoriserade

Rolig och effektiv dag

Nu blir det snart sängen för det här preggot. Vi har haft en sjukt rolig och effektiv dag! Jag har hunnit med en massa jobb på bloggen (ska snart avslöja vad) och sen har vi haft en lång och sen playdate med en av Lucas favoritkompisar! Barnen lekte non-stop i 3 timmar och vi föräldrar kunde för det mesta bara sitta och chilla! Efter playdaten slocknade Lucas direkt! Imorgon ska vi börja gå till dagis tidigare 8.30 sharp varje morgon! 

 

Vet ni? Nåt som Lucas ÄLSKAR, är att kasta sten i vattenbrunnarna utanför oss. Jag tycker inte det är lika kul för när jag hämtar Lucas efter jobbet så vill jag bara hem och ta av mig klackarna och inte stå och frysa vid brunnen på gården. Idag stod vi där ute i 45 min. Jag tror jag måste börja byta om innan jag hämtar Lucas så jag slipper stå och frysa haha!! 

6 Comments

 • Marie Alvas mamma

  Sten i vattenbrunnar älskar Alva också. Hon blir jätte arg om vi inte stannar och hon får slänga i stenar. Jag blir nästan irriterad för det är ju inte alltid som platsen är lämplig för att göra detta.

  • Emma - På Smällen igen!

   Samma med Lucas, men jag har försökt lära honom vilka brunnar som är ok, alltså inte dom mitt på gatan. Han börjar förstå mer och accepterar när han inte får även om han blev väldigt arg dom första gångerna.

  • Emma - På Smällen igen!

   Det tror jag absolut inte är nån fara. Just dom här tre brunnarna är på en parkering där bilarna drar hit massor av nytt grus varje dag!

 • Sandra

  Menar du att ni står där ute varje em och slänger sten?! Vilken snäll mamma! Jag hade lyft med mig barnet in men förklarat att där kan vi inte stå varje dag. Speciellt då på em då mat behöver ner i små magar här hemma. Blodsockerfall är lika med katastrof här.

  • Emma - På Smällen igen!

   Hahaha jaaa! Nästan varje dag står vi här och jag försöker locka Lucas att komma in men det är svårt hehe! Vad gullig du är!! Jag känner mig inte som en snäll mamma, jag står ju i princip bara där och huttrar och vill in haha!!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.