Gravidmagen jämförelse – bebis nr 2

Magen spänner som sjutton nu! Det ömmar till och med på ett ställe ovanför naveln och jag tänker hela tiden: “nu spricker jag, nu spricker huden”. Jag vet att det förmodligen inte är så det känns när man får bristningar, men jag smörjer ändå lite extra nu för säkerhetsskull. Jag tycker det känns som magen har blivit mycket större ganska så plöstligt, men när jag tittar och jämför veckans bild med förra veckan så ser jag ingen superskillnad. Däremot så ser jag en skillnad mellan vecka 26 och 28, så det kanske är därifrån känslan kommer.

Här har ni magen i slutet av andra trimestern, nu går vi in i tredje trimestern och jag har fått för mig att magen inte blir så mycket större. Men jag insåg nu att det är ju faktiskt en hel trimester kvar! Den kommer ju växa mycket mer! Knäpp man är!!!! 

    

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här