Påminner om babynest-erbjudande

Halloj allihopa! 

Jag kikar in här och påminner er om min mammas babynest-erbjudande 🙂 Nu i sommar har hon ett riktigt kanonerbjudande exklusivt för er mina läsare 🙂  Just nu får ni köpa ett babynest för endast 300 kr om ni anger att ni läser min blogg vid beställning 🙂 Ordinarie pris är 450 kr så det här är verkligen ett kanonpris! Erbjudandet gäller till och med 31:a augusti 🙂

Det finns 30 modeller att välja och vraka bland, men det blir lite mycket att slänga upp alla här på bloggen så för att se fler kan ni kontakta henne på bebbelulu@gmail.com och då kan ni få fler bilder per mail.

Här är några favoriter 🙂 

   

  

Ett babynest är en ombonad, mysig, trygg sovplats till den nyfödda bebisen. Babynestet kan man använda i spjälsängen, i vagnen eller mellan föräldrarna i sängen. Nyfödda bebisar sover ofta bättre när det blir trångt och ombonat än ensamma i en stor spjälsäng.

Tips! Min mamma syr även tvillingnest mot beställning 🙂

 

Relaterade Inlägg

6 Kommentarer

 1. Mia

  Jag har ett babynest jag köpte av dig mamma, jag är jättenöjd, vår 13 dagar gamla bebis trivs kanonbra i det 🙂

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Vad roligt!!! 🙂 grattis till lilla bebisen!! Hoppas förlossning och allt gick bra!! Kram!!

   Svara
   • Mia

    Tack! Ja det gick jättebra, bråttom hade han, alltihop tog 3 timmar och 40 min från allra första värken! Hann knappt in till Östra och bedövning blev det inte tal om!

   • Emma - På Smällen!

    Oj oj oj!! Det var riktigt snabbt!!! Vad skönt att det gick bra 🙂 var det första barnet? Eller har du fler sen innan?

   • Mia

    Det var andra, har en son som fyller 2 i september också. Ja det var helt galet, fast skönt när man tänker tillbaka på det, att det var så snabbt över, trodde aldrig jag skulle föda barn utan bedövning, haha!

   • Emma - På Smällen!

    Åh vad härligt! Kom på att jag känner igen din mailadress så nu minns jag att du har en son sen innan 🙂 Fantastiskt vad kroppen klarar eller hur! Och häftigt att föda utan bedövning också, speciellt när du inte trodde det innan 🙂

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här