Okategoriserade

Att bo i ett ghetto

Jag förstår att en del av er undrar hur vi kan bo i en favela/ghetto med vår son. Men för oss är det inget svårt val alls. Min kille är född här och hans mamma pappa har själva byggt huset dom bor i. För oss är det här den tryggaste platsen att bo på. Jag skulle aldrig välja att bo någon annanstans än här. Om vi skulle bo på en gata med hotell eller på en lägenhetsgata där vi inte känner någon skulle jag vara mer orolig när jag gick på gatorna själv. Nu är jag inte det minsta orolig. Alla här känner Jair och hans familj sen lång tid tillbaka. Dom har inte bott här i generationer men dom har bott här 35 år.

20140103-222951.jpg

Favelan på natten

20140103-223021.jpg

Vardagsrummet hemma hos Jairs familj

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.