Okategoriserade

Snyggaste VM-naglarna med Brasiliens flagga!

Här är tjejerna urduktiga på att måla naglar och nästan varenda brasilianska har VM-färgerna på sina naglar. Men mest imponerad blev jag ändå när jag såg Jairs kusins naglar som hon har gjort helt själv! Kolla in dom pyttesmå, superskickligt gjorda flaggorna! Hur proffsigt gjort inte det här?! Jag skulle inte ens lyckas med Sveriges flagga!! Det är nästan att jag slänger mig på bussen och åker dit bara för att få dom här naglarna! Fast det är lite långt dit… Jag får hoppas att Jairs syster har lust att göra mina naglar istället! Hoppas hoppas!!!

20140614-232025-84025718.jpg

20140614-232047-84047195.jpg

7 Comments

    • Emma - På Smällen!

      Jag vet faktiskt inte vad brasilianskorna gör för att bli så duktiga, men Jairs kusin Tay, är den absolut duktigaste jag har sett hittills. Det är väldigt poppis att fixa naglarna här, det är billigt och konkurrens är hård. Det är väl därför dom är så duktiga. Övning ger färdighet 🙂 Det finns massa brasilianska siter och tidningar med nageldekorationer som man kan köpa. Där hittar man guider i vilken ordning man ska göra vad, det hjälper väl lite. Men skickligheten, precisionen och att kunna vara stilla med handen, det kan man ju inte lära sig i en tidning eller på nån website! Det är inget jobb för mig iaf, jag har inte det tålamodet… Men jag gillar att ha fina naglar!

    • Emma - På Smällen!

      Jo det har du! Jag bloggade på MinBebis förut. Jag tyckte bra om minbebis, men jag bytte för att jag låg nummer 1 på topplistan där väldigt länge och kände att jag ville ut i internetvärlden för nya utmaningar och förhoppningsvis fler läsare. Bloggkarriära helt enkelt!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.