Okategoriserade

Bebispojke med stort hår?

Lucas hår är helt underbart med söta små korkskruvar! Skruvarna bara växer och växer och luggen ramlar ner i ögonen på honom hela tiden. Han är alltid varm i hårbotten för det är svettigt att ha mycket hår. Jag älskar hans hår, hans korkskruvar, men nu tycker jag att det börjar bli dags att klippa det. När han badar måste vi schamponera och använda balsam i hans hår för annars går det inte reda ut. Vi måste klippa luggen och toppa håret så är det, men jag skulle helst vilja klippa en liten frisyr åt honom. Jag vet inte riktigt hur, men något som är lättskött och snyggt. Pappa Jair vill inte vi ska klippa ett enda hårstrå på hans huvud. Han vill spara tills det blir ett enda stort afro! Men afro kommer det inte bli, Lucas hår är slätt med lockar inte så där hårt och tjockt som ett afro är.

Jag känner mig lite vilsen hur vi ska göra. Jag skulle vilja komma med något bra förslag till Jair hur vi kan klippa en frisyr men ändå spara lite av håret. Jag har ingen idé än som jag kan se framför mig men jag tänkte typ som en mohicano eller nåt sånt… Jag vill helst inte behöva ha tofs på honom för jag vill inte att han ska bli förväxlad med en tjej. Jair säger att alla kan se på hans kläder att han är en pojke men det är ju massa flickor som har pojkiga kläder också… Svårt det där! Nån som har nåt bra tips?

20140613-214940.jpg

20140613-214954.jpg

20140613-215011.jpg

10 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.