Bebispojke med stort hår?

Lucas hår är helt underbart med söta små korkskruvar! Skruvarna bara växer och växer och luggen ramlar ner i ögonen på honom hela tiden. Han är alltid varm i hårbotten för det är svettigt att ha mycket hår. Jag älskar hans hår, hans korkskruvar, men nu tycker jag att det börjar bli dags att klippa det. När han badar måste vi schamponera och använda balsam i hans hår för annars går det inte reda ut. Vi måste klippa luggen och toppa håret så är det, men jag skulle helst vilja klippa en liten frisyr åt honom. Jag vet inte riktigt hur, men något som är lättskött och snyggt. Pappa Jair vill inte vi ska klippa ett enda hårstrå på hans huvud. Han vill spara tills det blir ett enda stort afro! Men afro kommer det inte bli, Lucas hår är slätt med lockar inte så där hårt och tjockt som ett afro är.

Jag känner mig lite vilsen hur vi ska göra. Jag skulle vilja komma med något bra förslag till Jair hur vi kan klippa en frisyr men ändå spara lite av håret. Jag har ingen idé än som jag kan se framför mig men jag tänkte typ som en mohicano eller nåt sånt… Jag vill helst inte behöva ha tofs på honom för jag vill inte att han ska bli förväxlad med en tjej. Jair säger att alla kan se på hans kläder att han är en pojke men det är ju massa flickor som har pojkiga kläder också… Svårt det där! Nån som har nåt bra tips?

20140613-214940.jpg

20140613-214954.jpg

20140613-215011.jpg

Relaterade Inlägg

10 Kommentarer

 1. Angie

  Såhär skulle jag vilja klippa min son när han blir större! Fast med lite längre lugg fram som går lite över pannan och utan det långa bak i nacken 🙂

  https://www.google.se/search?hl=sv&site=webhp&tbm=isch&source=hp&ei=ejefU5jiNo_Z4QTZuYDwBw&q=mohican+baby&oq=mohican+baby&gs_l=mobile-gws-hp.3…1476.9023.0.9839.13.10.0.3.3.0.126.956.7j3.10.0….0…1c.1.46.mobile-gws-hp..2.11.887.3.qWA2uaycgug#facrc=_&imgrc=OMnGfAWH_qMEkM%253A%3B-aT7perrZ92ONM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.kidzcuts.co.nz%252Fimages%252Fmohawk-lennox.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.kidzcuts.co.nz%252Fboys.html%3B475%3B344

  Svara
 2. Niki

  Jag har inget tips på frisyr men räkna med att håret kommer bli annorlundare efter klippning, det kan bli tjockt och strävt, nu har han ju bebishår fortfarande. Kan mkt väl bli affro sen 🙂

  Svara
 3. Linda

  Jag har klippt Alexanders hår för det blev långt i nacken och svettigt. Det enda som hände var att håret nu ser tjockare ut. Jag tycker inte att man ska vara fåfäng när det gäller barn utan göra det som är bäst för barnet. Det har hänt att min son blivit förväxlad med en flicka. Det rör mig inte i ryggen, han är fin i ljusa och färgglada kläder och då ska han ha det.

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   För mycket fåfänga är ju såklart inte bra, men att ha långt hår eller färgglada kläder är väl inte att se för barnens bästa :-O

   Svara
 4. Thaimorsan

  Gosh! Lucas vinner över Tilda med hårlängd haha. Hon har långt rakt hår å hon sliter verkligen av sitt hår när hon har hårklämmor å frusterad mm. Dags att klippa lugg på henne för 3e gången me men jag vill att hon ska ha långt hår å hon ser äldre ut med sitt långa hår å inte som 15 mån toddler.

  Mohikan är skit coolt! Känner en som körde det med sin son, verkligen tufft. Men pojken är halvthai och hade rakt hår…

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Haha! Kul 🙂 Men toppar du håret på henne växer det nog snabbare ska du se 🙂

   Ja, mohikan är coolt!

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här