Okategoriserade

Storbrand I Göteborg

Det är storbrand i Göteborg! Den värsta branden jag har upplevt i hela mitt liv! Det var dessutom cirka 5 minuter promenad från vårt hem och extremt giftig rök som vällde ut. När vi kom hem stank det utomhus och det hade börjat stinka inomhus också. När vi läste att det var på mitt jobb som det brann så var det ingen frågan om saken, jag ville därifrån. Under hela graviditeten skyddade jag mig mot alla kemikalier på jobbet, höll andan på vissa ställen, så det kändes verkligen som jag behövde skydda Lucas mot detta också.

När vi var på väg hem såg vi branden från taxin. Det var det värsta vi nånsin sett. Hela byggnaden stod i glöd och lågorna slog mot skyn! Röken steg svart mot himmeln. När vi kom hem packade vi väskan snabbt som attan med Lucas, mina och Jairs kläder. Jag kunde inte tänka klart så jag vet fortfarande inte om vi har med oss allt. Visst så var vi inte i situationen att vi behövde evakuera men när jag visste vilken byggnad som brann och att lukten spred sig till vårt hem så avgjorde det det hela för mig. Nu är vi snart i Vegby utanför Borås, där vet jag att luften är frisk!

20131221-154853.jpg

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.