Okategoriserade

Blogga mot kontrakt!

Idag har en av mina drömmar gått i uppfyllelse! När jag startade min blogg På Smällen! hade jag aldrig kunnat drömma om att den skulle bli så populär. Jag minns fortfarande när jag låg så långt ner på listan på MinBebis.com att jag inte ens syntes överhuvudtaget! Jag drömde om att komma upp på topplistan och när jag lämnade MinBebis hade jag legat nummer 1 på topplistan länge länge länge! Det hade jag aldrig trott att jag skulle göra när jag startade bloggen! Jag startade inte bloggen för att jag skulle få massa läsare, jag startade för att jag ville dokumentera min graviditet. Att jag fick läsare var en fantastisk underbar bonus som jag inte längre kan leva utan 😀 älskar er! ♥ ♥ ♥ Jag har tidigare haft en blogg om mitt liv i Brasilien och den kanske hade 30 läsare i veckan och nästan aldrig några kommentarer, inte alls lika kul att blogga då :-/

Nu är jag toppbloggareLoppi.se och kan även titulera mig som proffsbloggare eftersom jag har börjat blogga mot kontrakt! Jag skrev på kontraktet idag! 😀 Jag är verkligen så himla glad!!!! Jag har redan bestämt vad första lönen ska gå till, nya kläder! Jag ska sätta sprätt på pengarna!

Först hade jag inte tänkt att skriva det här på bloggen. Jag tänkte på den svenska avundsjukan och jantelagen och allt det där, men sen tänkte jag att dom allra flesta av er läsare vill säkert att det ska gå bra för mig och blir glada för min skull. Jag tänkte också att det är på tiden att jag delar med mig av lite bloggtips till alla mina bloggkollegor där ute så nu startar jag en ny kategori med Bloggtips!

 ♥ ♥ ♥ 
Och med det här inlägget så vill jag ju så klart passa på att tacka er fina läsare! I couldn’t done it without you!  ♥ ♥ ♥

Loppi event

Jag och Lucas på Loppi Christmas Event i julas

18 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.