Okategoriserade

Potträning – helt avklarad!

Jag tänkte att jag skulle uppdatera er hur det har gått med bajspaketen! Det var faktiskt en RIKTIG SUCCÉ! Jag är så glad att vi valde att göra så istället för att sätta på blöjan när han skulle bajsa. 17 små paket fick vi köpa totalt innan han fattade galoppen. När han hade bajsat på toaletten/pottan varje dag i 1 vecka utan problem så sa vi att paketen var slut och då accepterade han det. Lite motstånd var det såklart, men inga tårar. Många gånger så bajsade han två gånger på en dag för att få ett till paket så vi höll bara på i 1,5 vecka.  

  Nu hoppas vi att det här håller i sig, men det känns verkligen inte som att han tycker att det är läskigt längre. Undra om man kan göra något liknande för att få honom att sova i egen säng också? I ärlighetens namn så känner jag mig faktiskt inte alls angelägen vid att han ska sova i egen säng. Jag vill att han ska känna sig trygg och kunna tanka närhet även på natten. Jag kan tillägga att han är världens goaste att sova tillsammans med! Han ligger för det mesta och kramar mig så det är nästan lite för gosigt! Haha!!   

2 Comments

  • Jennie

    Vad skönt att det gick så bra för Lucas. Jag såg för ett tag sen att du la ut ett kort på en ”bajs bok” där ni markerade när det blivit resultat var kan jag få tag på en sådan?

    • Emma - På Smällen igen!

      Hej Jennie! Ja, ”boken” heter Min Pottkalender och finns att köpa HÄR! Vi tycker verkligen att den har varit kanon! Vi behövde den inte ens i två veckor för att Lucas skulle förstå poängen. Den kostar bara 93 kr nu (vi betalade 101 kr) men den var ju en riktigt bra investering! Lycka till och säg gärna till om det är något du undrar!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.