Okategoriserade

Nytt för veckan – Lucas

Idag är det en bloggdag 🙂 Jag har mycket att ta igen från dom sista dagarna och en hel del att blogga om. Jag är ledig idag, men imon ska jag jobba och på lördag ska vi flytta, så frågan är hur mycket jag hinner idag, men lite ska jag nog hinna med 🙂

Jag tänkte passa på att berätta att Lucas har lärt sig en ny grej. Han har lärt sig krossa fingrarna 🙂 Det var tidigare i veckan som han såg Jair krossa sina fingrar och då tittade han noga, väldigt väldigt nära på Jairs fingrar. Sen började han greja med sina egna fingrar utan att lyckas. Några dagar senare så hade han plötsligt fattat hur man gjorde och nu krossar han sina fingrar hela tiden! Haha! Det är så kul när dom lär sig nya saker, spelar ingen roll hur små sakerna är, man blir ändå lika glad!!!

20140828-092108-33668567.jpg

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.