Okategoriserade

22 timmar kvar till vårt bloggevent!

IMORGON SMÄLLER DET! Ja, för imorgon är det ju ÄNTLIGEN dags för vårt butiksevent på Change! Förra veckan tyckte jag att det kändes lite stressigt, typ orolig att allt inte skulle komma fram. Tre grejer har inte kommit fram, men det gör inte så mycket, för vet ni vad!?! Vi har ändå goodiebags till ett värde på över 2000 kr styck!! Tänk att det här ”bara” är ett butiksevent och vi har ändå ordnat ihop riktigt lyxiga goodiebags! Vi har varit kräsna med sponsorerna så det mesta är fullsize-produkter och sånt som man vill ha 🙂 Den här kvällen ska vara fylld med lyx!!

20141029-212933-77373970.jpg

 

Och håll i er ordentlig nu!! För nu kommer nästa teaser! På vårt butiksevent, så har vi DESSUTOM ordnat med tävlingsvinster till ett värde av totalt 4000 kr!!

Den här kvällen ska 10 mammabloggerskor få en kväll med bara fokus på dom (och deras bröst 😀 haha), så därför kommer det även finnas en nanny från Nannyakuten på plats om någon skulle komma med barn (meddela oss iförväg i så fall)!

Här har ni alla sponsorer som gör den här kvällen möjlig:

20141029-212934-77374249.jpg

Change Lingerie, The Body Shop, Louise Johansson photography, Smarteyes, Lumene, Vision Haircare, Loppi, Cupecake Time, Kombucha, Weleda, Finnerödja, Brilliant Smile, Lyko, Reddville, Nannyakuten, Tvåla & Tvaga, Pocketfresh

PS. Jag vet att en del av er läsare också skulle vilja gå på event. Det är tyvärr lite trixigare att anordna gratis event om man inte har något att erbjuda i utbyte till sponsorerna. Men jag ska fundera på om det går att ordna nåt till sommaren kanske… Vore kul att träffa er läsare 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.