Okategoriserade

Hörselskydd till Bebis

Jag var på Hornbach idag för att köpa muttrar till skruvarna på vagnen. Tydligen har dom börjat skruva av sig själva. Det var faktiskt enklare än vad jag trodde att hitta muttrar. Dom såldes i lösvikt så det var ju bara att ta en och prova på skruvarna på vagnen. Enkelt och smidigt!

På vägen ut så hittade jag hörselskydd för barn. Jag hade tänkt köpa det nu när vi ska till Brasilien och det kommer vara karneval och det spelas musik åt alla håll och kanter. En gång när vi var där så hade dom konsert i Jairs favela (=kåkstad) och vi gick dit. Jag kände aldrig att dom spelade så himla hög musik, men när vi gick därifrån hade jag lock för båda öronen.

Här är Lucas i sina nya hörselskydd:

20130924-191759.jpg

Det hade säkert funnits att köpa i Brasilien också, men kanske inte lika enkelt att hitta. Det känns bra att skaffa allt viktigt här innan vi åker. Då slipper vi leta när vi är där 🙂

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.