Okategoriserade

Besök på jobbet

Idag har jag varit och besökt mitt jobb. Jag jobbar som konsult, så jag var på mitt konsultföretag och besökte idag. Jag träffar nästan aldrig dom på kontoret, men det var väldigt kul att träffa min chef 🙂 Jag har en himla bra och trevlig chef! När jag hade fått upp Lucas ur vagnen och skulle böja mig för att ta upp banankakan som låg under vagnen så frågade han om han skulle ta Lucas. Jag gillade det. Att han frågade om han skulle ta Lucas och inte om han skulle hjälpa mig med nåt. Det var kul! Sen satt han med Lucas under hela fikan 🙂

20130924-184602.jpg

Och banankakan jag hade bakat var väldigt uppskattad 🙂 Nästan gång ska jag baka något ännu smarrigare 🙂

Det var väldigt fint väder här i gbg idag så jag promenerade både dit och hem igen. Blev en promenad på totalt 1,5 timme. Jag är fortfarande lite förkyld så det har inte blivit nån träning på 1,5 vecka nu. Men imon ska jag göra ett nytt försök att komma iväg och träna, även om jag fortfarande har lite förkylningsastma. Jag får ta det lugnt helt enkelt.

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.