Okategoriserade

Uppochnervänd dygnsrytm

Nu har vi verkligen en uppochnervänd dygnsrytm! Under karnevalen så hade Jairs kusin hand om Lucas och han gjorde alltid allt för att Lucas skulle vara glad och nöjd, dvs om Lucas vaknade mitt i natten och inte ville sova mer så tog han upp honom och lekte med honom. Så nu vaknar Lucas jämt och blir superpigg mitt i natten! Hela dygnet är uppochnervänt så han sover inte för natten förrän 3-4 på morgonen. Jag tycker det är skitjobbigt. Jag tycker det känns som det inte är bra för en 1-åring att vara uppe så här sent. Men nu när jag har vari förkyld så har jag inte heller haft kraft eller ork att vända tillbaka dygnet. Men nu har vi bestämt att vi ska upp tidigt imon, senast klockan 9 för att vända tillbaka dygnet. Vi kommer förmodligen vara dödströtta imorgon men då får det vara så, det är ju faktiskt bara en dag 🙂

Nu ska jag väcka vår sömntuta som sover ”middag” så att han kanske kan lägga sig klockan 12 inatt istället för klockan 4 på morgonen som han gjorde igår!

20140309-184639.jpg

2 Comments

  • Roz

    Hej Emma! Jag ser att ni har en babyzen. Vi funderar på att köpa en just för att den verkar så smidig och att man kan ha den som handbagage på flyg (vi ska flyga för första ggn med vår 8 mån). Iaf, nu till min fråga. Är ni nöjda? Vad tycker Lucas om att sitta vänd bort från er i vagnen? Det är väl det jag funderar mest på… Ha en fortsatt skön semester nu! Och vad gäller sovtider så ändras ju ändå bebisars sovtider hela tiden så det kommer vända tillbaka lika lätt som det vände åt detta hållet!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.