Okategoriserade

På smällen på Deers bloggmiddag

På Smällen är på smällen igen! Hahaha! Det tyckte alla var jättekul på Deers bloggmiddag 🙂 Först hade jag inte tänkt berätta för nån men allt efter tiden gick så sipprade min hemlighet ut mellan mina läppar. Jag har så himla svårt att hålla mig och särskilt när jag presenterade mig som På Smällen! Då blev det ju ännu svårare 🙂

När jag skulle presentera mig för några av bloggerskorna på Deers bloggmiddag så sträckte jag fram handen och sa ”Emma – på smällen” och då sa Prinsmamman som stod precis jämte: ”Fast inte just nu…” Då släppte det helt och hållet för mig, då kunde jag inte hålla mig längre haha! Deer hade ju ordnat lite i smyg så att jag gick runt och minglade med ett ”halvdrucket” champagneglas, men när Prinsmamman sa så rakt på sak så kunde jag bara inte hålla mig längre. Jag ställde ner glaset och sa att jag faktiskt är på smällen igen 😛

 

20140915-211109-76269479.jpg

 Jag och Jannice

På LoppiEventet så var det en del sponsorer som tyckte att det var skojigt att mitt bloggnamn var på På Smällen, men till dom sa jag aldrig nåt. På Deersbloggmiddag hade servitörerna fnissat när Deer instrurerade dom att På Smällen är på smällen så hon ska bara dricka alkoholfritt 🙂 Haha!!

 

 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.