Lunchträning

Det gick dåligt med träningen förra veckan, inte en enda gång kom jag iväg. Men idag har jag och Petra varit iväg och tränat. Jag körde ett lunchpass, det blev MRL (Mage Rumpa Lår) som är min favvo. Imon, lördag och söndag blir det nog svårt att hinna träna i och med flytten. Men nästa vecka kommer jag förhoppningsvis iväg på några flera pass. Det är skönt för jag känner mig starkare i kroppen och i och med att jag redan har nått min målvikt så är jag mer fokuserad på att träna upp musklerna så att jag får finare hållning och så vill jag ha lite smått med muskler på armarna. Jag gillar inte att ha muskulösa armar men jag gillar när det syns att jag tränar och att man kan se lite konturer på armarna även om jag inte spänner mig. Och det tycker jag faktiskt att det gör så jag kan ju bara bli nöjdare av att fortsätta träna 🙂

20140828-141639-51399251.jpg

Efter träningen gick jag hem och lagade mat så nu har jag matlåda till jobbet imon när jag ska träna 🙂 Nu ska jag greja lite med bloggen, börja packa inför flytten och sen ska jag kanske en snabbis till Ikea med Petra.

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

  1. petra

    Nu måste vi ta tag i träningen, så jag håller formen genom hela graviditeten!! Tack för idag, alltid lika härligt att få skratta så mycket som jag gör med dig!!

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här