Okategoriserade

Trött och konstigt ont i foten

När jag kom hem idag däckade jag på soffan på en gång. Jag tror jag han sova nästan 3 timmar, fast det känns inte så haha!! Men det var lite skönt att sova då och vara lite piggare nu för nu får jag en stund för mig själv. Och jag måste äta och så för annars mår jag så illa inatt. Jag mår ordentligt illa nu och det smakar blomkål i min mun fast jag inte ens har ätit det! Så hopplöst!

 

Nice strumpor jag har va?!

Nu när jag fick syn på mina fötter så måste jag nästan fråga en sak. Jag har haft väldigt ont i ena foten i 3 dagar. Jag vakna liksom upp med fotontet en morgon och ibland gör det så ont att jag haltar. Det känns som att foten har blivit formad till en skål och bara ligger an mot underlaget på sidorna av foten. När jag trycker på fotens trampdyna så stålar det ut i trampdyna  och hela sidan på foten. Jätteont gör det! Jag vet att det inte är mina skor men för att försöka bryta det här onda så bytte jag skor idag men jag har fortfarande lika ont. Vad jag undrar är om detta kan ha nåt med graviditeten att göra? Smärtan fanns där på morgonen när jag vaknade och jag har inte trampat snett eller haft kramp (vad jag vet). Jobbigt är det i alla fall och det känns oroväckande att det inte har släppt minsta lilla, det känns som en inflammation i foten tycker jag, kan man få det?

8 Comments

  • Emma - På Smällen!

   Jag googlade precis nu, nä det verkar inte vara det. Jag har inte ont under hälen överhuvudtaget. Det är sidan på foten och trampdynan fram som gör ont. Idag är det ännu värre, vet inte riktigt vad jag ska göra….

  • Emma - På Smällen!

   Söndag? Fattar inte riktigt. Ja, jag trodde också att det var tillfälligt ont, men då borde det väl avta, nu är det liksom ännu värre… 🙁

 • Angelica

  Ja, det låter som hälsporre. Googla och se om du tycker symptomen stämmer! Det finns sko-inlägg för det på apoteket. När jag hade hälsporre använde jag inläggen, och då försvann det av sig själv (behövde inte äta några mediciner). Men, det kan ta ett tag innan det blir helt bra, så ge inte upp!

  • Emma - På Smällen!

   Jag googlade precis nu, nä det verkar inte vara det. Jag har inte ont under hälen överhuvudtaget. Det är sidan på foten och trampdynan fram som gör ont. Idag är det ännu värre, vet inte riktigt vad jag ska göra…. Men kanske ska testa med skoinlägg i alla fall för att avlasta hålfoten.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.