Okategoriserade

1:a maj med vänner

Åh vad roligt jag har haft idag!! Halva dagen har jag varit i Slottskogen för en fotografering och andra halvan av dagen tillbringade jag med några av mina bästa vänner, Thaimorsan och Dubbelkaos 🙂 Dubbelkaos (Antonia) och hennes familj bjöd hem oss på Pulled Pork som var namnam!! Jag och Jair hade aldrig ätit det förut, men det ska vi nog prova på att göra hemma nån dag för det var helt fantastiskt gott!! Jag har sparat Antonias recept som ni hittar HÄR! Vi hade jättetrevligt! Barnen lekte och vi föräldrar pratade om allt mellan himmel och jord och skrattade tills magmusklerna krampade!! Vi var där strax innan 15 och gick inte hem förrän 22.30!

IMG_5641.JPGJag och min fin gudson Charlie 🙂

IMG_5714.JPG

Såååå gott! Thaimorsan hade fixat räkspett till förrätt och Dubbelkaos stod för den goda Pulled Porken!

IMG_5713.JPG

Hoppas ni också har haft en fin start på maj månad!!

 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.