Dagens status och funderingar 

Idag mår jag illa, sämre än igår och definitivt mycket sämre än iförrigår. Det kommer och går det där illamåendet. Jag vill både ha det och inte ha det. När jag har det oroar jag mig inte, då tänker jag “idag är allt bra i magen”. Jag kan ju aldrig veta vad son ska hända men jag kan “veta” hur det är just nu 🙂

Vet ni en annan kul sak? Två av mina mammavänner som jag umgicks jämt med när jag var mammaledig är också gravida! Den ena är bästaste Thaimorsan!!! Jag är såå glad över att få dela den här graviditeten med så många vänner 🙂 det känns fantastiskt!

Bild från vårt event i höstas 🙂 Det slog mig precis när jag såg den här bilden, att det hade varit skoj att hitta på ett event för mammalediga läsare nästa år. Jag lovar inget, men hade ni tyckt att det vore kul i så fall?

Relaterade Inlägg

7 Kommentarer

 1. Mia

  Fast man måste inte må illa för att allt ska vara bra! Jag mådde inte illa en enda minut under någon av mina 2 graviditeter och dom gick hur bra som helst

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Nä jag vet, jag mådde inte illa med Lucas men nu när jag mår illa i denna graviditeten så skulle jag tycka det har jobbigt om illamåendet plötsligt försvann innan vecka 12, då hade jag blivit nojjig 😛

   Svara
 2. Ulrika

  hoppas du mår bättre snart! Event för mammalediga låter trevligt i och med att jag e mammaledig igen med andra barnet nu i vår ❤️

  Svara
 3. Linnea altenborg

  Förstår precis vad du menar det där med illamåendet.
  Så jag har också “hellre” illamående än inga symtom alls för då skulle jag oroa mig för att något ska gå på tok.

  Hoppas illamåendet försvinner för dig och att du snart känner dig bättre snart

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Hehe!! Jag hoppas det håller i sig till och med vecka 12 eller till KUB om det blir tidigare 🙂 sen får det gärna försvinna 🙂

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här