Okategoriserade

Vinn en hel glasögongarderob från Smarteyes!

Smycken, skärp, väskor och för att inte tala om SKOR (!!!) har vi nog alla i överflöd!! Men glasögon då? Glasögon har vi oftast bara 1 enda par av! Lite konstigt för glasögon är ju den accessoar som syns allra mest! Mitt i ansiktet har man ju dom! Glasögon är ju det perfekta attributet för rätt look!

Jag har fått äran att tävla ut en hel glasögongarderob till 2 av er läsare!!! Vinsterna är tre glasögonbågar inkl. glas från Smarteyes med ett värde upp till 8997 kr! Det är alltså 2 av er som vinner 3 glasögon var!!!! Ev. vinstskatt betalas av vinnaren.

(null)

Jag kommer utse en vinnare tävlingen här på bloggen och en vinnare i tävlingen på min instagram. Det är helt ok att vara med i båda tävlingarna om man vill öka sin vinstchans 🙂

Det enda ni behöver göra för att vara med och tävla är:

 • Kommentera detta inlägget och skriv kort om hur du skulle välja ut dina 3 glasögon-par för att ”accessoera” mera

 

Smarteyes accessoera mera tips:

Om du klär dig i lite dovare färger i
vinter så kan du välja accessoarer
som lyser upp. Oavsett om du är
kvinna eller man så kan en halsduk,
ett par handskar eller ett par
glasögon i starkar färger lysa upp
även den mörkaste vinterdagen.

Tävlingen avslutas 1:a mars 19.59! Lycka till!!

106 Comments

 • Sofie -Sanningensrum.se

  Detta är min drömvinst. Den totala drömvinsten.
  Idag! Tog jag för mig det stora steget och begav mig till optikern för en synundersökning. Något jag dragit ut på i över ett år.
  Och ja domen vart. Osymmetriska ögon?! Översynthet! Och brytningsfel.
  Som ett väntat men oväntat slag i magen.

  Jag skulle välja ett par som knappt syns. Alltså för att vänja mig.
  Ett par i pilotmodell. Finns så otroligt tuffa.
  Ett par vågade. Med leopardbågar el så.
  Alla otroligt olika men alla lite som jag.

  Jag hoppas något otroligt men vågar inte ens drömma.
  Detta är en drömvinst.

 • Linnea

  Åh vilken grym tävling. Lätt den mest värda hittills. Speciellt som nybliven mamma när alla pengar på ett eller annat sätt går till det nya tillskottet i familjen, naturligtvis ska ju det värdefullaste man har få ännu mer jag tänker lite på ditt inlägg om när du och jair vann mqpresentkortet – du skrev något i stil med ”nu kunde vi ju inte passa på att köpa något till Lucas eftersom de inte säljer barnkläder”. Man kan verkligen glömma bort sig själv i den nya rollen som mamma.
  Jag är en person som gör saker och ting efter många utvärderingar och eftertanke, före. För- och emotlistor ligger och skräpar här och var. Senaste jag skrev var inför köpet av bilstol. Strax dessförinnan handlade det om huruvida jag skulle boka in mig hos optikern inom snar framtid eller skjuta upp det. Jag insåg rätt så snabbt att jag kommer på anledningar till att skjuta upp på det – för att kunna lägga pengarna på något annat vettigare (för att min bristfälliga syn är inte nog anledning att ta tag i saken och gå till optikern?! Haha. Logiken…). Min påhittade anledning till uppskjutet var att jag säkert ser dåligt för att jag ammar och därmed är påverkad av muskelavslappnande hormoner – inte för att jag inte besökt optikern de senaste två åren… Och för övrigt så valde jag glasögonen jag bär idag när jag gick i högstadiet och de sitter dessutom snett för att jag inte har tagit mig i kragen och gått för att efterjustera…
  Så, en omodern, skev, onyttigt oegoistisk/snål morsa behöver fräscha upp sig lite!
  Tre glajjor:
  -ett par som lämpar sig för otaliga bustimmar med dottern, som sitter bra och stabilt och tål att slitas.
  -ett par som passar för lite hurtiga promenader med vagnen, något typ av reflex/solskydd skulle på dessa inte skada
  -ett par classy, stilrena brillor som lämpar sig för när man vill se lite proper och städad ut på kontoret.

  Håller alla tummar och fötter, dottern kör också en variant med halva foten och två och ett halvt finger – fast i munnen då :’D

 • Therese Uvhage Niva

  Linser kan inte korrigera alla de brytningsfel jag har, men med trasiga glasögon har jag inget annat val kvar.
  Ett par glajer med guldkant, skulle passa mig på jobbet så galant.
  Ett par mer markanta bågar för fest,
  Det skulle nog passa bäst.
  Och ytterligare ett par när man bara vill känna sig fin och samtidigt se bra,
  Det är vad jag verkligen skulle behöva ha.
  Så jag håller alla mina tummar och tår, att jag klart får se hur det blommar i vår.
  Utan linser som kliar och far, hoppas jag på klarsynta dar.

  🙂

 • Malin Nätynki

  Önskar så att jag vinner. Med vår ekonomi så finns inga pengar för nya glasögon trots att mina blitt lite solblekta och fula. Vinner jag sÅ vill jag ha ett par lite mer ”festliga”, ett par vardagssnygga och ett par solbrillor. Håller alla tummar och tår

 • Maria Adolfsson

  Jag skulle be personalen om hjälp! Slutar alltid med att jag väljer de mest diskreta bågar, de ska ju ”räcka länge”….nu finns ju chansen att våga ta ut svängarna…
  Ett av paren fick nog bli solbrillor, de jag har passar inte riktigt mina ögon längre.

 • Ann-Sifi

  Jag skulle kunna dö för denna vinst. Har precis börjat jobba efter en längre tids studier o innan dess var jag arbetslös så jag har liksom inte prioriterat mig själv o mina glasögon.

  Jag skulle välja tre helt olika bågar så jag kan matcha oavsett om jag väljer klä mig klassiskt, avslappnat eller i en av mina 60,70-tals klänningar. Har privat linser men det funkar helt enkelt inte på mig.

 • Pernilla

  Åh,jag skulle garanterat ta ut svängarna och unna mig spännande och annorlunda glasögon!
  Både annorlunda i färg och form och våga mycket mer!
  Min dotters glasögon är alltid färgglada och uppseendeväckande medan mina är tråkiga och alldagliga. Jag vill våga lika mycket som min dotter! 😉
  Hoppas SÅ på vinst!

 • Jeanette

  Denna tävling kunde ju inte ha kommit lägligare då min dotter gjorde sönder mina glasögon i veckan som jag hade haft i SEX år.
  Men jag skulle vilja ha tre helt olika men riktigt häftiga glasögon. Jag har alltid tyckt om att ha glasögon.
  så hoppas verkligen att jag får chansen att få tre par nya glisögon som jag sa när jag var liten

 • Emma

  Jag ser så dåligt som -8 på höger öga -5,5 på vänster öga. Jag var hos optikerna för någon vecka sedan för att jag var säker på att synen förändrats. MEN det hade den inte så jag behövde inte köpa nya glasögon. De glasögon jag har har jag haft i ca 7år. Skulle gärna vilja använda glasögon mer än vad jag gör (har linser nu, för det mesta). En ny glasögon garderob skulle sitta fint för en småbarnsmamma som gått ner 22 kg och behöver lägga sina pengar på att köpa en helt ny klädesgarderob så jag kan matcha glasögonen.

 • Petra

  Ååååhhhh, detta hade varit perfekt för mig! Jag älskar att förnya mig och mina glasögon men tyvärr räcker inte plånboken till båda. Jag skulle välja ut mina glasögon genom att ta ett par som passar till sommargarderoben, ett par som passar till vintergarderoben och sedan ett par till när jag vill vara lite crazy (dvs party utan barn 😉 ).
  Kram
  Petra

 • Mamma Maria

  åh vilken bra tävling detta är,
  ögonen är något jag håller så kär.
  Mina bågar har böjt sig hit och dit,
  när man busar med barn kan et hända sådan skit.
  Skulle jag vinna denna underbara chans,
  jag skulle hoppa och jubla som i trans.
  Ett par diskreta, ett par i sexig sekreterare-stil,
  de gör att min man efter mig springer många mil.
  de sista skulle nog bli ett mörka som skyddar mot solen,
  då kan jag vila ögonen när jag sitter ute i stolen.

 • Christina Frisberg

  WOOOW!! detta är ju bara rena drömvinsten 🙂 när har man råd att kosta på sig flera par snygga glasögon bara för ATT????
  Jag skulle ju verkligen ta 3 olika bågar, ett par som är klassiskt eleganta och passar till allt både till den ”lilla svarta” på fina festen men även till mera arbetsuniformen, och sköna älsklingsjeansen och mystoppen 🙂 det andra paret ska ha en mera vågad look i både färg och form och då utgå från någon av de färger som jag gillar och som ju också passar ”min färgskala”, det tredje paret ska jag vågat nog ta med maken och någon nära vän som gemensamt får välja ut ett par som de tycker är riktigt snygga och som förhöjer mitt ”jag” (med lite tips och råd från butikspersonalen som ju har mycket god erfarenhet vad gäller färg och form, ja med tre nya snygga glasögonbågar i min garderob så är jag beredd att möta våren och se den med helt nya ögon!! 😉 🙂

 • Jenny Reinerstedt

  Vilken kanon-tävling!! Jag längtar efter att få uppdatera mina glasögon som ett led i att känna sig lite piggare efter graviditet och de första månaderna med bevis. Tre är ju faktiskt ett perfekt antal. Ett par lite diskretare, ett par som utmärker sig lite mer och ett par solglasögon. Då kan man alltid välja det par som matchar dagens humör. Dessutom slipper mannen skämmas för mig när jag kör bil med glasögon och solglasögon ovanpå 😉

 • Mia

  Hade varit såå perfekt då jag inte köpt nya glasögon på 7 år. Snart blir jag tvåbarnsmamma så ekonomin tillåter inte ett par nya nu när jag verkligen behöver! Jag skulle välja ett par mer vardagsglasögon, ett par lite roligare och kanske ett par solglasögon

 • Elin

  Vilken bra tävling! Jag håller helt med om att det är konstigt att man bara har ett par glasögon! Jag skulle välja bågar så att man kan byta stil lite grann. Jag gillar när man kan bryta av de kläderna man har på sig med nått oväntat, som jag har hellre klackar till jeans än till klänning och hellre sneakers till klänning än till jeans. Jag skulle vilja kunna använda glasögonen på samma sätt som skorna, om du förstår hur jag menar

 • Frida Elmgren

  Hej hej!

  WOW vilken underbar vinst! Jag har idag dygnetrunt linser men känner att jag behöver vila ögonen men de glasögon jag har idag är gamla och fula så det blir att jag undviker att gå ut i dessa.

  Om jag hade turen att vinna skulle jag välja;
  * Ett par arbetsglasögon eftersom mitt jobb består av daglig datorkontakt och det skulle vara skönt att kunna ha ett par som jag även kan ha hemma när jag surfar. Nu tänker jag inte i stil med terminalglasögon utan ett par som är lite snällare mot ögonen.

  * Ett par sommarglasögon som är lite mer somriga och varma i tonen och som man även kan använda under våren.

  *Ett par glasögon som är neutrala som jag kan använda i princip när som helst.

  Jag håller tummarna för fullt och önskar dig samtidigt en superhärlig helg!
  Hälsningar Frida Elmgren

 • alexandra

  Glasögon kan ju kännas mest som ett nödvändigt ont, men det kan också vara den där WOW effekten en helt vanlig måndag på jobbet 🙂 Jag skulle välja tre par totalt olika bågar om jag vann, och kunna variera sin look när man helst känner för det. En ”smart”look, en lite ”nördig” look och kanske en diskretare pilotmodell skulle jag satsa på… håller tummarna hårt!

 • Ingrid - Mamma till två sessor

  Det här är något som jag verkligen, verkligen skulle vilja vinna. Jag har ett par glasögon, och de togs ut samtidigt som min senaste ögonundersökning. För 12 år sen.. Då hade jag brytningsfel på ögonen och närsynt. Nuförtiden kisar jag framför tvn trots att glasögonen är på..
  Om jag vann så skulle jag välja ett par som är nästan ”osynliga” för det har jag drömt om sen pappa tvingade på mej de fula jag har nu! Jag skulle välja ett par svarta med lite mer markanta bågar för en lite mer vågad stil och sist men inte minst skulle jag välja ett par solglasögon med styrka, så att jag kan se nånting samtidigt som jag skyddar mej mot solen 🙂
  Jag har nog aldrig hoppats så mycket på tur som den här gången! Kram, Ingrid a.k.a Blindstyret 🙂

 • Selia

  Hej jätte bra tävling ???
  Smarteyes har ett stort utbud för alla smakar tycker jag att få välja av 1000 skt 3 kommer bli så kul som hällst att ha 3 glasögon matchen på ens vardags outfit eller till och med något festlig skulle vara så bra för mig jag har glasögon som jag inte använder för att de är fula men behöver nya för jag studera men jag gömmer mig alltid när jag har mina på mig det skulle vara så bra om jag vinner då behöver jag inte gömma mig längre med mina fula glasögon som jag har i 10 år ni kan tänker är hur de ser ut krammmmmm

 • Maritha T

  Nu när våren nalkas och man känner sig grå,
  då skulle lite färg på glasögonen få mig att bättre må.
  Ett smakråd från erfaren personal kan vara bra att få.
  Förändring är till för att prövas,
  och nya glasögon verkligen behövas.
  Tar nu chansen att det är jag som vinna får,
  då fäller jag garanterat en tår eller två.

 • Jenny

  Jag har blivit den där trista morsan som har mörka kläder… Hatar det egentligen, men hur kul är det att köpa nya kläder som efter några dagars användning är FULLA av fläckar som givetvis inte går bort!! Jag ser nu helt enkelt min chans till att bli lite färgstark igen! Helt ärligt så hade jag önskat mig ett par rosa, ett par orange och genomskinliga bågar kan vara rätt tufft med! Vart inne och leta nya glasögon på Smarteyes i höstas, men då fanns det ingen färgklick precis. Håller tummarna för att det finns i vårens kollektion!

 • Sandra Skogholm

  Å, vilken tävling! Jag är i stort behov av nya glasögon, mina nuvarande är 10 år gamla minst, så dem får jag inte ens köra bil med längre. Ögonen mår sådär av linser så jag borde verkligen ha glasögon mer. Men 10 år gamla, ja du fattar ju hur de ser ut då.. Nu är jag gravid för andra gången på kort tid så pengar växer inte på träd, vill inte lägga dem på glasögon iallafall. Dessa tre skulle jag välja:

  Ett par diskreta med tunna bågar, stora, typ pilot. Att ha till vardags.

  Ett par med svarta bågar, lite mer vågade, också ganska stora.

  Ett par i någon rolig färg, solglasögon med min styrka i.

  Håller alla tummar och tår att det är min tur denna gång!!!

 • Nettan

  Vilken drömvinst! Alltså på riktigt, även om jag för bara ett par år sedan hade scrollat förbi och tänkt att fy vad trist med glasögon… 😉 När jag var runt 10 år så fick jag mina första glasögon, tyckte det var jättejobbigt att ha de när andra såg mig. Som tur var så behövdes de bara när jag läste. Under många år så sa jag till min mamma att jag använde dom i skolan, men det gjorde jag ju inte….
  Nu, snart 30 år så har jag insett att det är ju faktiskt snyggt med glasögon! Finns otroligt mycket att välja på och det kan verkligen vara en cool accessoar! 🙂 Men ändå så fortsätter jag att ha samma glasögon, år efter år. Anledningen? Det kostar ju så mycket!!! Jag har sen ett antal år tillbaka mycket kraftig synnedsättning, astigmatism som har bland de dyraste glasen. Jag kan inte läsa, använda en dator, köra bil m.m. utan glasögon för jag ser verkligen ingenting… Glömmer jag dom på väg till jobbet så är det bara att vända hem och hämta, oavsett hur sen jag blir. För utan så är jag typ blind 😉
  Så om jag hade den stora äran att bli vinnare så skulle jag välja ett par snygga stilfulla bågar att ha på jobbet. Jämt på jobbet så jag slipper de stressiga virriga dagarna när jag glömmer dom hemma… 😉
  Ett par som kan matcha snyggt till jeans och topp. Alltså sticker ut lite lagom för att göra vardagsklädseln lite roligare.
  Sen tänker jag mig ett par ”vågade” bara för att jag då verkligen skulle ha chansen att testa! Jag brukar alltid gå på säkra kort, som håller år efter år. Då mina bågar används tills de går sönder (bokstavligt talat). Kanske rosa, leo eller något annat kul 🙂

 • Anna

  Visst behöver man flera par glasögon! Jag tänker ungefär såhär:
  Måndag och ny vecka. Vad hände? Tillbaks på jobbet, helgen förbi. Vägrar måndagstristess. Varje ny dag är en ny möjlighet att förändra mitt liv, måste gälla även måndagar! Sätter guldkant på tillvaron och väljer ett par färgglada bågar som lyser upp min dag!
  Onsdag. Mitt i veckan, prestationsnivån på topp. Allt ska hinnas med innan helgen. Möten, formella och informella. Jag väljer ett par stilrena men business-snygga glasögon som kompletterar outfit och humör.
  Fredag och helg! Solsken inne, solsken ute! Ett par svarta pilotbrillor med diskreta gulddetaljer är det självklara valet.

 • Melanie

  Jag har länge tänkt att jag skulle vilja ha fler glasögon att välja emellan, men tyvärr kommer ”snålheten” i vägen. Jag har haft glasögon sedan jag var 3 år gammal. Mitt första minne är ifrån dagis och den dagen jag klev in i tamburen med mina nya glajjer.
  I mina drömmars glasögongarderob skulle jag ha ett par till jobbet, jobbar sjuksköterska och på sjukhusen är det så torr luft så linser kan man glömma! De ska vara bekväma och ganska neutrala så att patienterna lyssnar på informationen jag ger dem och inte tänker på vad jag köpt mina coola glasögon 😉 Sedan skulle jag ha ett par lite finare men ändå vardagliga, kanske en metallbåge som syns lite mer, gärna i silver. De tredje paret, ojojoj, där skulle jag gå all in och skaffa mig ett par riktigt festliga som verkligen känns glammiga! Rolig tävling och hoppas att jag är en utav vinnarna!

 • Anette Pärsson

  Drömvinsten för vilken småbarnsförälder som helst! Jag önskar jag kunde vinna då jag inte skaffat glasögon på alltför många år, snart 10. Skulle skaffa 2011 men blev med barn efter många års längtan, försök och missfall. När jag sen var på väg att fixa nya visade sig att vi mot alla odds var gravida igen. 🙂 Ingen lyckligare än oss när det gick vägen. Nu sitter jag med två underbara killar, ingen inkomst, under utredning hos FK för nedsatt arb.förmåga och ev sjukersättning och stort behov av nya glasögon. Dessutom är det dags för progressiva, en extra kostnad men dock nödvändig.
  Jag skulle vilja ha ett par av deras härliga bågar som vardags, gärna ett par festligare och ett par solglasögon. Men om jag får välja skulle jag vilja ge bort det tredje paret till min älskade sambo, barnens pappa och min bästa vän. Han är mer än väl värd ett par glasögon han också.

 • Anna

  Jag skulle absolut välja ett par som gjorde att jag såg äldre ut. Får ofta frågan om jag är över 18 (när jag tex köper Triss) och jag är nu 32 år med två barn! Sen skulle jag välja ett par som var lite sexigare. Tycker de är svårt som småbarnsmamma att klä sig lite sexigt. Blir lätt samma gamla trasor! Till sist skulle jag nog välja ett par tåliga (sol)glasögon som jag kan ha då jag är ute och leker med barnen.

 • Helene Jotoft Laureshyna

  Jag tar med hela familjen, tillsammans utgör de den perfekta glasögonpanelen: Mannen läser jag som en bok, femtonåringen vet precis hur man ska se ut (och inte) och åttaåringens känsla för stil går inte av för hackor. När alla fått säga sitt tar jag beslutet på åttio procents känsla och tjugo procents logik: Ett par förnuftiga för jobbet, ett par glamorösa för festen och ett par seriösa när jag träffar svärmor!

 • Matilda

  Oj, vad roligt att få chansen att accessoera mera!
  Hos Smarteyes blir det inga problem att välja flera.
  Ett par klassiska skulle väljas för att vara bekväm i varje dag.
  Mitt andra val skulle vara chict för ledighet och fest tror jag.
  Det tredje paret skulle vara några helt crazy men otroligt snygga.
  Några att bära när man inte vill fastna i det trygga.
  Det är dags att ”se bra ut”,
  och säga hejdå till gamla tant Rut..

 • Katinka Island

  Hej, om jeg skulle vinne en glasögongarderob skulle jeg faktisk gitt denne videre til min son på 4. Han har synsfel som gjör at han behöver glasögon. I tillegg så er han en veldigt aktiv og frisk liten kille som på nåt konstigt sätt har klart förstöra 5 par i löpet av 2 år. Så dette ville gjöre vår lilla kille veldigt glad. Og hans föräldrar også såklart

 • Hanna

  Detta pris hade gjort mig såå glad! Är verkligen i behov av nya glasögon då de jag har börjar bli slitna och jag använder de dagligen. Hade varit kul att ha några att skifta mellan och välja ut ifrån tillfälle och stil. Håller tummarna för att det är min tur att vinna!

 • Cecilia Odén

  Hej 🙂 Jag har suttit länge och försökt komma på ett grymt rim, för jag skulle så himla gärna vilja vinna detta, men jag kom inte på ett rim som inkluderade det jag ville skriva haha så försöker ändå utan 😉

  Jag har haft glasögon sedan jag var ett år, opererade mina ögon när jag var fyra. När jag började i högstadiet så började jag med linser på grund av otaliga gånger blivit kallad glasögonorm (kids are cruel sometimes…) Sedan bar jag inte glasögon på 10 år (inte ens hemma) För fyra år sedan köpte jag ett par riktigt snygga glasögon, och även om det tog mig ett tag att vänja mig med att bära dem utomhus, så ÄLSKAR jag dem nu. Det är ju verkligen en grym accessoar. Jag köpte ett par svarta för det kändes rätt ”safe” när man bara har ett par, svart passar allt.

  Men drömmen är ju att ha flera par och få matcha med olika outfits. Jag har testat hur många glasögon som helst och vet vilka former som passar mitt ansikte. Så hade jag vunnit hade jag lekt med färger. Tycker det är riktigt snyggt att matcha röda glasögon med röda läppar, så det hade jag tagit. Ett par härliga mönstrade glasögon för mörka vinterdagar att matcha med ett snyggt mönstrat armband. Och om man även får välja ett par solglasögon så hade jag definitivt valt ett par slipade solglasögon att matcha till alla sommarens söta klänningar och shorts.

  Nu ska även min fyra åring få glasögon så hade vart kul att kunna inspirera honom med.

  Håller tummarna.

 • Lee

  ”Fake it til you make it” – jag skulle välja ett par glasögon som får mig att se smart och världsvan ut, vilket kan vara bra i jobbet, vid förhandlingar till exempel.

  Det andra paret skulle vara ett par färgglada glasögon. Jag har märkt att om jag springer i färgglada träningskläder blir folk glada av att se mig, hejar och peppar mig! Det är nog så när man har ett par roliga glasögon också tror jag! Vill gärna testa!

  Det tredje paret får gärna vara ett par bling-bling-glasögon att ha på fest!

  Sambon blir nog tvungen att uppdatera glasögongarderoben också om jag vann…

 • Petra Stafberg

  Vilken otrolig drömvinst!! Jag älskar glasögon!

  Jag har alltid haft några olika glasögon att variera mellan, beroende på humör och outfit. Förut när det var så dyrt med glasögon i Sverige, så köpte jag mina glasögon utomlands på resor. Men sen Smarteyes öppnade så har det varit favoritaffären o jag har köpt mina glasögon där, inga som slår dom på pris o inte heller med utbud.

  Nu var det länge sen jag köpte nya glasögon, då jag tyvärr blivit kroniskt sjuk o sängbunden, så ekonomin är inte vad den borde vara. 😉
  Så som det är nu så är glasögon den enda accessoaren jag kan ha, och den enda ’mode-statementen’ jag egentligen kan göra, så då är det kul att ha lite extra fina.

  Jag skulle köpa ett par extra bekväma för när jag är riktigt dålig, ett par lite större (svarta el bruna tror jag) till vardags så man ändå ser lite fin utLeende ansikte med leende ögon. Och ett par leopard/sköldpaddsfärgade, lite coolare 😉 , till när jag får besök. Vore riktigt härligt att få se lite snygg ut igen.:)

  Fantastisk tävling, o jag håller tummarna! 🙂

  I <3 Glasögon! Petra

 • Britta Högström

  Jag säger bara ett ord – kontraster – jag skulle tänka i konstraster, tänka på att motsatser attraherar varandra.

  Jag skulle våga lite mer då det gäller färgen på bågarna och välja ett par som står i kontrast mot min diskreta neutrala harmonifärgs stil. Glasögon ska få sticka ut och eftersom jag är rätt kreativ så passar nog retrostilen bra på mig.

  Men det är kanske inte varje dag jag vill sticka ut, ibland vill jag nog inte dra någon uppmärksamhet alls till mig och då behövs ett par mer diskreta snygga bågar.

  Mitt ansikte är runt – leder till fyrkantiga glasögonbågar.

  Sist men inte minst kommer jag att vara öppen för förslag från personalen i butiken och ett par goda vänner som får följa med för att säkerställa att glasögonen passar min personlighet.

  Önskar dig allt gott!

 • Emma J

  Min make unnar sig inte mycket nytt
  Men nya glasögon borde han nog fått
  Då de gamla repiga och slitna är
  Hoppas jag han nya snart bär
  Då skulle han sitt utseende höja
  Och han skulle se texten på sin tröja
  Nu ögon och huvud skriker
  Efter snygga glasögon vill de ha mer!

  Hoppas på tur så kan jag överraska honom med att han får nya glasögon. Och så kan han inte komma med några undanflykter om varför han inte ska ha några mm.

 • Johanna

  Eftersom jag klär mig lite efter dagsform och känsla hade det varit G R Y M T att även kunna välja glasögon efter detta. Klär mig lite mer strik i jobbet, lite mer ledigt/tufft på helgen och mer party när det är party. Tänk att även få välja glasögon efter detta, det vore nästan för lyxigt

 • Johanna

  Men varför kom inte allt med i det ovan?!? Ajaj, hoppas på vinst ändå// Glasögonorm med beslutångest (tre par skulle vara skönt att kunna välja ut, skulle underlätta beslutångesten i affären men väl hemma med tre par skulle det nog bli tufft, MEN angenämt

 • Anna

  Jag skulle välja ut 1 par som passade till jobbets kavaj och blusar, 1 par som är lite med avslappnade som kan få följa med till lekparken och ett par som jag kan ha när mamma går ut och gör stan med vännerna! 😉

 • Ulrika Andersson Kahlman

  Amazing, lovely, helt fantaststiskt!
  Mina ögonbehöver hjälp på travens ännu har jag inte fixat det… dåligt samvete o huvudvärk i resultat…
  Om jag vinner, min dröm -det är ju dessutom snyggt o fräckt med goggles! Så vill jag välja tre helt olika par.
  Ett par till vardags som smälter ihop med min vardags stil och yrkesroll men också förstärker min personlighet.
  Det andra paret vill jag ha lite Wild and Crazy brillor jag har till fest, party, glitter, glamour, högtid mm!
  Det tredje paret ska vara snygga, stilfulla, stilrena, spegla elegans och självförtroende!
  Alla paren ska spegla mig, min personlighet förstärka olika drag (både yttre och inre) jag gillar förändring och är lite av en kameleont, fasen va jag längtar efter brillor <3 <3<3
  Hoppas, hoppas <3

 • lena bystedt

  Varje gång jag köper nya glasögon tänker jag att jag ska köpa flera. Men när jag har hittat ett par som jag gillar, slår snålheten till. (Pensionär)
  Jag skulle vilja ha ett par med dova färger att ha till vardags, ett par med mera elegans för festligare tillfällen och det tredje paret med glada starka färger. Ett par glasögon att bäras när livet är som bäst.

 • Elin Jönsson

  Jag skulle gå all-in med glasögon så unika,
  Det ena paret skulle inte vara det andra lika.
  Retro blandas med klassiska bågar och färgglada som få,
  Bästa accessoaren att på näsan sätta på!

 • Ingela Gillberg

  Åhh vilken drömvinst! Skulle välja bågar utefter mitt hår. Ett par som är snyggt till utsläppt, dom andra till hästsvans o det tredje till romantiska flätor. Tänk att få välja sina glasögon på morgonen utefter sitt humör.

 • Eleni Dahlgren

  Vilken trendig tävling för mig att delta i! Jag vill såklart vara trendig och följa modet på bågar! Om jag tog hem priset så skulle jag definitivt välja ett par glamourbågar till fest, andra paret till mitt strikta kontorsjobb och det tredje paret till min sköna fritid när jag softar omkring och bara är! Smarteyes utbud av brillor är stort så det blir superlätt att välja ut favoriterna om nu turen bara ligger på min sida förstås!

 • Erica

  Vilken fantastisk drömvinst! Glasögon är verkligen ingenting man unnar sig. Jag har haft två par under mina 15 år som glasögonbärare. De senaste får jag så ont av och är helt knallröd på näsan efter. Men som småbarnsmamma och gravid i vecka 38 är det igen ekonomisk prioritet med ett par nya tyvärr.

  Jag har länge drömt om ett par pilotglasögon. De tycker jag är de absolut snyggaste! Passar såväl till chinos som klänning. De skulle bli mina ”vardagsbågar” och man skulle känna sig sådär vardagssnygg hela tiden.

  Ska man ut hade det varit roligt med ett par mer markerade. Då är man ofta mer sminkad kan man våga lite mer och det hade varit kul att kunna markera med ett par udda bågar. Leopard kanske? Eller knallröda? Koboltblå? Ja fantasin sätter bara gränserna. Det hade blivit ett ”smycke” istället för ett hjälpmedel för synen 😉 och vem vill inte ha extra vackra smycken på sig när man går ut?

  Det sista paret hade blivit mina ”seriösa” bågar. När man ska på anställningsintervju, föräldramöte eller till banken. När man vill göra ett gott intryck och få självkänslan av att ”det här klarar jag, folk kommer ta mig seriöst”. Ja, för det tror jag ett par schyssta, diskreta bågar med pondus kan frambringa hos en!

  En fantastisk tävling som jag hoppas otroligt mycket på att vinna!
  Tack för den, och en bra blogg.
  Kram

 • Ana Kokol

  1:a hade jag valt ett par glasögon med en färgstark båge, för det hade jag aldrig vågat köpa hittils. Har haft glasögon sedan 1995 och hadr bara svarta och bruna bågar.
  2:a paret hade varit ett par sportiga som har en passform som klara av löpträningen och ett gympass. Hatar att det alltid glider ner. Man vill ju vara snygg på gymmet 😉
  3:e paret hade varit ett par läsglasögon, jag tror nänligen jag börjar se dåligt på nära håll. Boklusen underviker att läsa och det är inte bra! Kanke inte som accessoar utan mer praktiskt.

  Glasögonormen skulle verkligen älska att vinna!

 • Hans Möller

  S – Svårta att välja,
  M – men utbudet är stort.
  A – Alla färger kanske inte passar,
  R – råd får man på plats i butik.
  T – Testar gärna något kaxigt i rött och grönt,
  E – ett par svarta.
  Y – Yngre vill man vara,
  E – egentligen vill vi alla vara unga.
  S – Snart kanske jag blir lite snyggare och lite yngre i min nya look.

  Hoppas på vinst!

 • Sandra Cederbom

  Jag skulle välja ut ett par med någon starkare färg, som är otroligt snyggt att ha till när det är lite mörkare ute, blir lite sexigt också haha :O . Ett par ljusa/vita som passar till allt och lyser upp. Och sen skulle jag välja ett par färgglada som stärker mitt rätta ja, en färgglad person med mycket energi 🙂

  Håller vi tummarna 🙂

  Sandra Cederbom

 • Elin

  Om jag vann skulle jag välja ett par glasögon till mig själv som passar bra både till vardag och fest. Ett par ganska neutrala som smälter in i ansiktet. Sen skulle jag ge bort nya glasögon till min man som fyller år idag. 🙂

 • Anna

  Jag skulle ge dessa glasögon till min sambo då han på nåt vis som ingen av oss kan förstå knäckte sina glasögon här för ett tag sen, så nu har han endast sina gamla i väntan på att vi ska ta oss i kragen å fixa nya. Denna vinst skulle verkligen ge oss en spark i baken

 • Fasceta Thorzell

  Jag skulle vilja vinna de som present till min mamma och syster.
  Sist när vi var på Bali och besökte monkey forest grep apa och tog sönder min mammas glasögon. Jag har lovat att köpa nya till henne men jag hade inte råd.

 • Hanna

  Om jag vinner skulle jag välja * ett ”säkert kort”, paret som passar till allt 🙂
  * ett par färgglada som piggar upp de dagar när jag klär mig tråkigt och färglöst
  * ett par sportiga som sitter bra på även när man blir svettig. Dessa kommer även användas på lekplatsen och andra äventyr med min dotter 🙂

 • Sofie Brinkmo

  Alltså jag har varit seriös glasögonbärare i över 10 år. Så det där med att glasögonen är en accessoar, det skriver jag verkligen under på, samtidigt som det också är en medicinsk nödvändighet, som såklart kostar en slant…okej, här är mina tre olika bågar:
  1. Seriösa Susan: ovala bågar i brunt, allt för den rätta jag-är-så-grym-på-det-jag-gör-looken. (Skulle passa bra till kommande löneförhandling, möte på banken eller i samband med anställningsintervju). Adderar auktoritet, makt och 10 år på din faktiska ålder.
  2. Coola Catrin: här skulle jag ta ett par fyrkantiga större plastbågar i nån stark färg, typ turkos, grön eller svart. Coola Catrin-stilen säger liksom ”hej, jag gillar kultur, eko-viner och second hand”. Coola Catrin funkar även ihop med Mode-Mary när trendigheten väller över lite.
  3. Mode-Mary: silvriga med tunna, skira bågar i pilotmodell. Mode-Mary är trendig, men försöker ändå se intelligent ut (inte för att det här finns nån motsättning). Dessa brillor passar faktiskt nästan i alla situationer, med mycket smink på festen eller ett naturellt face bakom glasen på gymmet.

  Hoppas på tur. Just nu är jag i stort behov av Seriösa Susan 😉

 • Sara Källström

  Denna vinst vore underbar då jag bara har ett par!
  Jag skulle välja glasögon med omsorg! Skulle tänka på vad jag klär mig i för färger och matcha efter det. Eleganta och snygga bågar som kanske också kan matcha väskorna jag har! Nu håller jag tummarna att jag min repiga och sena kan lägga åt sidan och shoppa snygga nya ögon!! 🙂

 • Irene Eliasson

  Det första paret jag på jobbet ska ha! Som förskollärare jag vill läsa och se alla barnen så bra!
  Det andra jag matchar till min vardagsgarderob! Sådär lagomt snygga, praktiska och fina!
  Det tredje paret ska vara iögonfallande och nåt som ska synas! Så dom tar jag på mig när jag ska på fest! Gärna lite bling-bling!

 • Beatrice, mamma till Robin och Jennifer

  Alltså, såhär är det: Jag vet med 99% säkerhet att jag behöver glasögon, jag har märkt det mer och mer men jag är för lat, eller något för att gå till optikern för att kolla. Eller lat skulle jag väl inte kalla det, jag är helt enkelt väldigt bra på att skjuta upp saker 😉

  Men nu till frågan hur jag skulle välja för att accessoera mera:
  Jag skulle välja med olika färger och former,
  helt enligt modets normer.
  Gröna, svarta och kanske lila,
  allt för att variera när jag ska ut och dricka tequila.
  Vännerna skulle tycka att jag är snygg som få,
  dom allihopa jag skulle lamslå!
  Cool i brillor från Smarteyes,
  det skulle verkligen inte vara bajs.

 • Marie Holmberg

  Då jag tidigare inte behövt glasögon har jah ingen aning om vad som passar mig eller som är bra. Optikerna som jobbar på #smarteyes antar jag är duktiga att hjälpa till med detta. Jag skulle välja ett par diskreta som jag kan ha till vardags som passar till det mesta med små bågar. Det andra paret skulle jag ta i en stark färg som optikern hjälper mig välja ut som passar mig. Det tredje paret skulle vara ett mellanting. Inte jättestor färg och inte superdiskret men något jag kan känna mig extra snygg i.

 • Lina

  Åh vilken fantastiskt vinst 😉 nu hoppas jag på tur 🙂

  Jag skulle gärna vilja vinna för att vår förnya mig själv lite – har testat glasögon flera ggr och tycker jag ser smartare ut hihi 😉

  Men har liksom inte köpt några! Prioriterar sonen i det mesta!

  Så vore riktigt kul med en ny vår-look.

  Sen skulle jag ge min mamma att par bågar för hon är så snäll och är barnvakt åt oss ofta!

  Delad glädje – dubbel glädje 🙂

 • Nanny

  Jag är den tråkiga glasögonbäraren. Lånar gärna hem tuffa och utstickande bågar men slutar alltid med att jag går på ett säkert kort och väljer neutrala som passar till allt. Med denna vinst blir det en tuff rund båge, pilot och ett par färgglada för att sätta färg på vardagen!
  Hoppas på vinst!

 • Jessica

  Åå denna tävlingen hoppas jag ju så mycket på! Min sambo påstod att jag såg dåligt och bara för att motbevisa honom så gick jag till optikern. Och vad hände? Han hade rätt!!! Jag såg tydligen dåligt på långt håll, något jag inte insåg förrän jag fick prova ett par med rätt styrka! Helt plötsligt såg jag konturer, texten på tvn och vägskyltarna!! Köpte mig ett par glasögon då men tyvärr är de så fula och inte alls min stil vilket gör att jag inte använder några alls, Travis verkligen inte så jag går fortfarande runt i en dimmig värld! Har inte kommit för mig att köpa nya heller då det ändå kostar en slant men så dyker denna tävlingen upp! Om jag vann så skulle jag välja:
  1 par som är bekväma och rejäla som funkar bra på mitt jobb som förskollärare.
  2 ett par som är lite mer diskreta som funkar de dagar jag vill vara lite mer anonym.
  3 de där fräcka, chicka glajjorna som funkar bra till fest när man gärna vill sticka ut lite!

  Ett extra önskemål är ju helt klart om det går att kombinera styrka med solbrillor så man kan se bra även när solen skiner som bäst!

 • malin cederbom

  Kanske slipper jag se ut som en blond Harry Potter utan blixten i pannan då jag haft samma glajjor i 9 år, även Om Harry Potter är söt, så skulle jag välja glasögon efter min egen stil och inte hans, jag kör på oldschool – skjorta, hängslen och hatt nästan varje dag, och Harry potter-looken med det är vag speciellt när jag vill vara snygg och charmig, men framförallt glad – tänk vad under glasögon kan göra!

  Jag hade valt ett par i någon riktigt stark färg för att lysa upp, jag älskar färg, sen hade jag valt ett par gubbiga för den stilen är jag och sist men inte minst hade jag velat ge min mormor ett par nya, jag har haft mina i 9 och smågnäller över det, hon har haft sina i 20 och har aldrig yttrat ett ord, hon förtjänar det så otroligt mycket

 • Antonia

  Jag skulle välja ett par för hemmabruk, ett par för vardags och ett par lite festligare för att ha tex middag,fest. Därav jag skulle klä mig så det passar och lyfter upp glasögonen för de olika tillfällena !

 • Angelica

  Glasögon är det optimala sättet att förnya sig från en dag till en annan – utan att behöva lägga ned någon tid på makeup eller annat. Ett par enklare vardagliga för lek och mysiga stunder, ett par mer markerade för en intelligent look de dagar sömnbristen gör sig påmind och ett par solglasögon för glassiga promenader i den kommande vår- och sommarsolen, det är allt som behövs! Glasögon lyfter vilken outfit som helst och för att göra matchningen lite enklare är diskreta färger på glasögonen att föredra då de kan användas oavsett färg på kläder och övriga accessoarer.

  (Jag behöver verkligen vinna då tvååringen har nästintill demolerat mina nuvarande glasögon, han blev storebror förra veckan så jag räknar med att det kommer att gå åt en del glasögon de närmsta åren.. )

 • Stina Dahlgren

  Måste verkligen köpa nya glasögon eftersom jag har haft samma par i 5 år nu. Tror inte ens styrkan stämmer på dem och de är så fula att jag aldrig använder dem.

  Jag skulle välja ett par lite skarpare och mörkare ”business” glasögon som jag kan använda i skolan och på jobb.

  Ett par som funkar när jag sportar. Har aldrig hittat ett par glasögon som lyckas hålla sig på plats och som är sköna när jag gymmar eller är ute och springer. Hoppas nu på Smarteyes!

  Och det sista paret skulle vara ett par coola, moderna som funkar på en 24-åring som precis flyttat till Stockholm och vill se lite häftig ut. Jag måste ju passa in i storstaden 😉

 • Elina

  Vilken dröm! Och det kunde knappast komma lägligare då mamma och jag pratat om nya glasögon från just smarteyes. Jag skulle själv valt pilotglasögon i silver (inte största modellen dock) och ett par ”fyrkantiga” lite smalare svart ram. Enkelt och snyggt. Mamma fyllde år för en vecka sedan, så skulle vara fantastiskt att få ge henne en lite försenad present hon verkligen behöver. Ett par i färg till mamma, rosa eller blå kanske. Hon älskar färg. Hoppas, hoppas. Vilken absolut dröm att få vinna detta!

 • Jennie

  Ja alltså… Att kunna variera brillorna lika som kläderna?! Drömmarnas dröm!! Ja skulle nog lätt ta ett par tok knall orangea. För det är min och bilens färg. Ett par solbrillor för det står högst upp på min önskelista/gemigsjälvlista och sen ett par till, som jag vet vilka de blir när jag ser dom. Får man inte välja solbrillor vill jag gärna ha ett par i gråleomönster. För att mina bågar ska framhäva mer av mig. Inte neutralisera, inte dölja och inte bara vara. Ååå jösses vad jag hoppas önskefen lyssnar på mig nu. Tack & kram

 • Linda S

  Jag är översynt. Arbetar i uniform – att kunna ge sig själv en personlig prägel är svårt då. Men glasögon är en het accessoar och den vill jag byta ut så ofta jag kan! Variera med färger, storlekar och märken. Plånboken tillåter givetvis inte att storshoppa glasögon – men detta vore en gyllene chans till att få vara mig själv trots att mina kläder talar för att jag är ett varumärke.

  Håller tummar!

 • Valdemar Widerberg

  Förra året fick jag en laseroperation av mitt synfel i present av min fru. Det är något som verkligen har hjälpt mig varje dag, både i vardagen och i jobbet som soldat.

  Jag önskar jag skulle kunna ge samma sak till min fru, men hennes synfel går ännu inte att korrigera med operation. Det skulle vara fantastiskt att få vinna det här priset till henne. Hon som sällan unnar sig själv något men alltid ser till att familjen har det bra.

  Med hennes mörka asiatiska färger passar hon i färgstarka accessoarer och hon skulle verkligen bli så snygg med nya fräscha bågar. En perfekt födelsedagspresent till henne som jag skulle älska att överraska henne med.

 • Linnea

  Hade jag vunnit hade jag köpt ett par svarta stilrena bågar och ett par diskretare, båda perfekta vardagabågar. Som lite utbyte och ”roligare” accessoar hade jag även valt ett par lite annorlunda. Antingen i en annorlunda färg eller en annorlunda form, som kan bryta av en, annars, tråkig outfit och look. Håller tummarna!!

 • Johanna Nilsson

  Vilken total lycka att få välja tre par glasögon. Då skulle jag nog känna mig lite fin igen och slippa oroa mig för att glaset ska trilla ur. Mina glasögon i nuläget är gamla och slitna. Glaset hoppar ur med jämna mellanrum. Och fin, nej det känner jag mig inte i mina slitna glasögon. Glasögon är ett smycke! Jag hade valt ett par disco glasögon, ett par fin glasögon och ett par all arund glasögon. Vilken lycka, att få känna sig fin i vår!

 • Titti S

  Jag tänker varje år nu måste jag skaffa nya glasögon, har haft mina i 8 år nu.
  Jag skulle göra så att jag har ett par till kontoret, dvs väldigt dressy, ett par som hemmaglasögon att leka med och vara familjär och de sista får agera både och dressy och familjevänliga 🙂 glasögon kan smycka hela din garderob 🙂

 • Emma Thorsell

  Åh vilken grym tävling och jag vill såklart vara. Jag skulle välja 3 helt olika eftersom jag inte har några problem att just använda olika och annorlunda glasögon. Idag har jag ett par tråkiga svarta som jag numera bara använder hemma vid tvn och sen har jag ett par annorlunda helvita som åker på bland folk och dom får alltid uppmärksamhet vilket är kul eftersom jag tycker glasögon alldeles för länge har kommit i skymundan (ja med undantag för dom kreddiga piloten som hängt med ett tag nu :/ :).

  Så jag vill vinna för att få möjlighet att använda mer lite udda glasögon. Ha en fantastisk helg <3

 • Alex J

  När det som i det här fallet inte kostar något att VÅGA så skulle jag passa på att lämna min bokstavligen talat fyrkantiga värld. Har haft fyrkantiga glajjor sedan barnsben och trots att jag väljer i timmar och byter optiker som en annan byter underkläder så faller jag alltid tillbaka på samma båge. Den fyrkantiga. Tråkiga. Spexar till det med ny färg ibland och dyra designerbågar ibland. Men- Ser. Ändå. Likadan. Ut.

 • Anna Vikström

  Åh vilken drömvinst!

  Skulle välja ett par jag spanat på som Izabella Scorupco gjort reklam för. Ett par svarta coola med markerad båge.

  Sedan skulle jag välja en pilotbåge i guld eller silver.

  Och sedan skulle jag våga ta ut svängarna och välja ett par vårfräscha i någon färg. Skulle ta hjälp och välja ut ett par med hjälp av Smarteyes duktiga personal.

  Älskar mode och detta skulle vara så fantastiskt då jag använder glasögon jämt!

 • Joakim Hansson

  Aktiv pappa med två små gryn,
  Har dessutom jäkligt dålig syn.
  Har idag bara ett ynka (tråkigt) par,
  Oavsett outfit jag därför de tar.
  Med flera skulle stilen varieras,
  Nu hoppas jag tre par kan adderas.
  Då skulle inte bara bågen vara funktionell,
  Skulle välja fräck och moderiktig modell.
  Andra paren skulle inte vara det första lika,
  Jag av lycka – skulle MÅNGA glädjetjut skrika!

 • Helena B

  Då min garderob går i färgerna svart, grått och helt enkelt mörka färger skulle jag välja ett par bågar som blir en lysande färgklick, de andra med neutrala som ska kunna användas på kontoret men även till fest.
  Då min yngsta son lyckats med att bryta av inte ett par utan båda mina glasögon är jag i akut behov av nya bågar. Skulle vara en dröm att slippa denna huvudvärk som blir när jag är utan bågar. Hoppas!

 • Ann-Sofie Sojka - Sojka.nu

  Genom att få en hel glasögon garderob så skulle jag våga mycket mer! Jag skulle ta ut svängarna lite. Dessutom skulle jag nog kolla med Smarteyes om deras tips. Jag gifter mig i april och har funderat på att ha linser men nu kanske det hade gått att hitta ett par till det med. Jag menar hur många brudar har glasögon när dem gifter sig? Och varför inte liksom? Hade varit skoj att experimentera och helt klart gått in till en av butikerna för lite mer tips och råd! 😀

  Sen har jag dreads så jag skulle hitta något som sticker ut riktigt ordentligt! Så coolt! 😀

  Nu håller jag tummarna så hårt det bara går!

  Tack för en underbar tävling! Den bästa jag sett på länge. 🙂 Kram till både dig och Smarteyes! ♥

 • Micke

  Mycket trevlig tävling!

  Jag själv använder mest linser men jag skulle gärna vilja vinna glasögonen till min underbara fru. Vi har två små barn och hon har inte riktigt haft tid att prioritera sig själv i alla lägen. Mycket av tiden har gått åt till att oroa oss för yngsta sonen som kämpar med allergier istället.

  Hur tror jag då hon skulle använda glasögonen?

  Hon gillar färger och har till exempel lila hår för tillfället så jag tror att hon i så fall hade valt ett par mer vågade bågar till att börja med som skulle matcha hennes hårfärg.

  Hon kämpar just nu för fullt med att plugga så jag tror att hennes andra par skulle bli något åt det mer intellektuella hållet som hon kan ha till vardags.

  Det tredje paret tror jag skulle bli ett par tuffare bågar som hon skulle kunna ha på festliga tillfällen.

 • Eva Lethin

  Nyss 50 fyllda och var på synundersökning för några veckor sedan…..att välja bågar var stört omöjligt. Jag vill matcha kläder och sinneslag med ett par tuffa bågar och ett par lite romantiska bågar så att vinna en hel garderob skulle väl komma till pass då min garderob består av ganska varierade kläder eftersom jag jobbar i butik

 • Alexandra

  Jag skulle välja två par som passar bra till vardags men som ser olika ut. Sen skulle jag välja ett par som passar bra till lite mer festliga tillfällen men till alla typer av kläder. Håller tummarna!!!

 • Jenny Sjöberg

  Maken har glasögon och vi har småbarn – de tycker glasögon är väldigt spännande!
  Kan verkligen behöva några par i reserv…

  ”Med ett par supersöta men klåfingriga små knattar
  kommer vi att med tåliga glasögon accessoera mera
  för något som de verkligen inte alls fattar
  är att man inte med glasögon kan jonglera
  Med barnen i famnen och glasögon från Smarteyes
  kan min älskade make inte bli annat än supernice!”

 • Karin Synnergren

  En drömvinst som jag skulle ge till min dotter Emelie som för ett litet tag sen fick besked om att hon måste ha glasögon.Jag kan ju bara fantisera om vilka bågar hon skulle välja,kan tänka mej att dom blir trendiga iallafall då hon började Hår&Stylist utbildningen i höstas.Hon älskar att förändra håret och hitta passande och snygga accessoarer till och Smarteyes har ju bågar som verkligen är såå snygga.Hon skulle bli alldeles till sej iallafall om jag/hon vann,för hon skulle slippa den huvudvärk hon har och kunna koncentrera sej på sina studier och som student så har man inte mycket klirr i kassan !!!

 • emma w

  Ser i princip noll utan glasögon och har gjort så i säkert 20 år. Har provat linser ett antal gånger men det är inte något för mig och därför blir glasögonen min viktigaste accessoar som jag inte kan leva utan. Att ha tre par glasögon är nog drömmen då det är kul att variera sig, samt att det behövs då man är lite klantig och b la har tappat dem på golvet och sedan klivit på dem när man letar då man inte ser utan dem :-). Först skulle jag ha valt ett par klassiska svarta som matchar allt och ger lite karaktär åt ansiktet, sedan skulle det nog bli ett par pilot då jag är grymt nyfiken på hur jag passar i dessa ( dock är det inte lätt att prova då jag inte ser hur jag ser ut och därför köper jag alltid säkra kort före ”grisen i säcken) och som tredje par skulle jag ta några som är helt galna då jag känner att jag verkligen behöver detta som nybliven tvåbarnsmamma 🙂

  Nu håller jag tummarna allt vad det går att denna vinst ska bli min då mina nuvarande glasögon är grymt repiga och slitna :-(. Kram Emma

 • Sophia

  Åh detta är drömmen att vinna just nu. Måste skaffa nya glasögon och att få en ”garderob” med glasögon skulle vara hela fantastiskt. Jag är en person som gillar mycket svart och skulle då matcha med ett par färgglada bågar, men ibland har jag även mycket färg på mig och skulle då även införskaffa mig ett par svarta bågar och ett par vita. Åh va jag hoppas att jag vinner detta. I need it. *håller tummarna hårt* 🙂

 • Linnea Jönsson

  När man på vardagarna går runt i snickarbyxor och håret i en tofs. Finns det inte mycket att göra för att lysa upp sin stil på byggena. Accessoarer i byggbranchen som smycken och sjalar är inger alternativ. Därför är glasögonen min enda chans att visa vem jag är.
  En helt ny gadrob av nya brillor hade till och med fått mina svarta snickarbyxor att se chic ut.

 • Pernilla Javanainen

  Jag skulle välja 2 par glasögon i två olika stilar att använda till vardags då jag för tillfället har gkasögon med alldeles för lite styrka samt är obekväma, vilket gör att de aldrig används. Och linsnärande dygnet runt år efter år är inte bra för ögonen. De tredje paret skulle bli ett par med lite mer för fest och andra finare tillfällen. Jag hoppas med hela kroppen, vilken super tävling

 • Lisa Nilsson

  Som tvåbarnsmor är det inte alltid man sminkar sig så mycket som förr, då det knappt existerar någon egentid på morgonen. Men med en fin grund och ett par skarpa glasögon så ser man pigg och fräsch ut snabbt. Jag gillar att variera min stil och det är kul att kunna matcha glasögon med kläder samt humör.

  • Lisa Nilsson

   Ett par glasögon i fin färgstark färg, ett par skarpa stora bågar i sköldpaddsimitation och ett par vardagsbågar i svart.

 • Mio Johansson

  Sicken perfekt vinst det där skulle vara för mig. Investerade i 2 par nya bågar i höstas o tyckte dom var urläckra o vågade. Antar att hunden också gillade dom, vilket resulterade i att ett par av dom bästa glasen användes som tuggben efter en vecka. Andra paret hann dock bara avsmakas lite på bågen, men hur snyggt är det? Mina reservglas (dom gamla) känns inte alls okej o åker ” upponer” på näsan mest hela tiden, dessutom så ser jag lite ut som en HarryPotter look a like. Har bokat tid på smarteyes på torsdag för utprovning av nya. Vore ju helt förträffligt att då kunna få köpa 3 par, o dessutom kunna få välja lite mer vågat o fritt med privilegiet av denna vinst! Behöver önskar o hoppas..

 • Lina M

  Vilken bra tävling! Har inte köpt nya glasögon på över 5 år, så detta vore verkligen toppen att vinna!!
  Jag skulle självklart välja ett par som är direkt utstickande från mängden, ett par som framhäver mina gröna ögon och ett par som får mig att se extra intelligent ut! =)

 • Mirre Syr

  Bygg upp din garderob kring lite olika teman som jobb-fritid-fest och låt glasögonen bli pricken över i till respektive stil.
  Till fest kan man välja ett par lite crazy färgstarka bågar som tar plats och försätter dig i rätt party-mood och kanske man vill köra lite mer nedtonad stil till jobbet och då passar ett par diskreta metallbågar mycket bra!
  Låt glasögonen matcha både din stil och ditt humör, för livet är alldeles för kort för att ha tråkiga glasögon! 🙂

 • Madeleine K M W

  Jag vill verkligen verkligen vinna nya glasögon! Jag har precis som min pappa extremt dålig syn, och den blir stegvis sämre år för år. I dagsläget ser jag ingenting utan mina glasögon (vissa dagar behöver jag komplettera både glasögon OCH linser samtidigt för att kunna se).
  De nyaste paret glasögon jag köpte i fjol ser jag redan suddigt i, men har inte ekonomi att köpa nya så ofta som jag skulle behöver byta!
  Jag studerar och skulle behöva ett par ”plugg-ögon” som gärna får vara stora och markerade! Det vore mitt första par!
  Sedan finns det dagar då jag gärna vill ha så diskreta glasögon som möjligt, det skulle bli mitt andra par.
  Det tredje paret skulle jag försöka matcha med mitt röda hår! Gröna bågar kanske? Ett par tuffa och vågade bågar helt enkelt! 🙂
  Jag skulle verkligen bli hjälpt av denna vinst! Hoppas det blir jag som får äran att se klart framöver ;D
  Kram Madeleine

 • Lena E

  Den här tävlingen kommer i precis rätt tid då jag verkligen behöver byta ut mina repiga glasögon. Här skulle jag brassa på med riktiga modeögon för hela slanten. Har alltid var så snusförnuftig hela tiden med bågar som är superdiskreta för att inte sticka ut och matcha allt (dötråkiga mao).

 • Annika

  Som lärare är det lätt att vara tråkig och praktisk. Jag vill komma ifrån det. Med en hel glasögongarderob skulle jag kunna variera min klädsel och stil. Kunna skaffa en riktigt tuff look!

 • Sofie -Sanningensrum.se

  Jag motiverar en gång till.
  Hoppas på mer tur.
  Varit inne hos Smarteyes TRE gånger denna vecka och provat och privat massa glasögon. Jag som inte trodde jag passade i några alls har nu hittat flera.
  Ett par TO DIE FOR pilotbrillor med leopard på sidorna för vardag. Lite bus lite glam.
  Ett par med grön båge. Så galet snygga och lite busiga. Bara för att jag älskar grönt.
  Ett par bruna, men inte vilka som helst. De är ljusa vid näsan och fadar ut i mörkare brunt. Så galet läckra.
  Sen hittade jag flera par svarta sååååå snygga.
  Så många fina.
  En galet stor drömvinst.

 • Emelia

  Jag har länge haft dålig syn och jag har totalt haft två olika bågar. Det har slutat med att jag skiter i att använda glasögonen och använt linser istället, för att jag har blivit så less på dem. Dessutom har jag varit lite feg för att köpa roliga glasögon för att jag ska kunna ha de så länge.
  Om jag skulle vinna skulle jag först välja ut ett par som jag tro kommer hålla i längden. Sedan ett par pilot som jag tycker är så snyggt men jag har inte vågat köpa för jag har inte riktigt känt mig bekväm i de inne i affären. Och det sista paret skulle jag verkligen välja något helt nytt.

 • Lina

  Wow!!!! Håller alla tummar och tår jag kan till denna grymma vinsten! Jag har haft glasögon dagligen sedan ja gick i typ 3:an (typ sedan åt 1993 nånting.) Jag älskar att prova glasögon men tyvärr prioriterar man ju alltid bort sig själv så att köpa nya händer ju inte allt för ofta! Om jag vinner ska jag välja ett par riktigt coola som sticker ut, ett par neutrala som smälter in och så hade jag nog köpt ett par solglasögon med styrka (då jag aldrig använt solglasögon under mina 30år!) tack för en grym tävling!!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.